Connect with us

technokrata

A virtuális valóságba repít Ákos legújabb videoklipje

Dotkom

A virtuális valóságba repít Ákos legújabb videoklipje

Ma mutatta be Ákos a tizennyolcadik, magyar nyelvű szólóalbumát és a címadó dalhoz, a „Még egyszer” című szerzeményhez készült egyedülálló videoklipjét.

Szeptember 29-től kapható Ákos „Még egyszer” című albuma, amely tizenhárom új dalt tartalmaz. Az album címadó dalához videoklip is készült, amely a dalt játszó zenekar mellett Ákos munkásságnak elmúlt két évtizedét mutatja be, felvonultatva azokat az emblematikus ruhákat, amelyeket videoklipekben és koncerteken viselt a mindvégig töretlen sikernek örvendő énekes. A Samsunggal együttműködésben forgatott klip különlegessége, hogy 360 fokos kameratechnikával készült. A „Még egyszer” videója az első olyan 360 fokos magyar videoklip, amely mobileszközökön és speciális, virtuális valóság szemüvegeken is megtekinthető.

_TC12651

„A virtuális valóságban megelevenedik a videoklip és egyenesen az események közepébe csöppenhetünk. Az egyik jelentben például bárki egészen közelről átélheti azt az elképesztő érzést, ahogy körülötte zenél a banda, szabadon körülnézhet a klipben” – jellemezte az új klipjét Ákos. „Mindig is vonzottak az innovatív technikai megoldások és motiváló erőként éltem meg a folyamatos fejlődést a saját munkáim során is. A Samsunggal való együttműködés révén lehetőségünk nyílt rá, hogy a legmodernebb technológiát használva valami teljesen új formátumot próbálhassunk ki. Kemény forgatáson vagyunk túl, a legrázósabb része az volt, amikor a víz alatt kellett énekelnem egy fémpanelhez kötve. Ijesztő volt a fulladásközeli élmény, de sok őrültséget vállaltam már a dalok kedvéért, és remélem, a közönség is visszaigazolja majd a befektetett munkát. Szeretnénk, ha egyedülálló élményt nyújtana az új album és a különleges formátumú klip is.”

„Az innováció, a lenyűgöző látványvilág és a minőség iránti elkötelezettség hívta életre azt közös vállalkozást, amelynek eredménye ez a különleges videó” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. „A Samsung a folytonos fejlesztéssel, a csúcstechnikás termékeivel arra törekszik, hogy valódi élményeket nyújtson a mindennapokban. Meggyőződésünk, hogy a „Még egyszer” egyedi videoklipje felejthetetlen lesz Ákos sok ezres rajongótáborának és minden jó zenét és látványos videoklipet szerető nézőnek.”

_TC12234

A 360 fokos élményt a Samsung Gear VR virtuális valóság szemüveg teszi teljessé, amellyel október közepétől a Samsung Experience Store-okban nézheti meg a közönség Ákos videoklipjét. A zenei videó Samsung Galaxy S6 családhoz tartozó telefonokra applikáció formájában is letölthető lesz. A klipet emellett Ákos, valamint a Samsung Magyarország hivatalos Youtube csatornáin is meg lehet majd tekinteni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin