Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét rangos díjat kapott a Xerox

Dotkom

Ismét rangos díjat kapott a Xerox

Sikerrel debütált a chicago-i Graph Expo-n a Xerox négy új munkafolyamat automatizálási megoldása, amelyek közül a legutóbbi fejlesztés, a FreeFlow® Core Cloud elnyerte a kiállítás rangos kitüntetését a „Látnod Kell” díjat.

„A mai kiélesedő versenyhelyzetben két út áll a nyomdai vállalkozások előtt: a költségeiket csökkentik, vagy a szolgáltatásaikat bővítik. A munkafolyamatok automatizálása mindkettőt lehetővé teszi.  Ezekkel a fejlesztéseinkkel arra ösztönözzük a partnereinket, hogy eredményesebbek legyenek és növekedjen a hatékonyságuk.”- hangsúlyozta Lendvai Gyöngyi, a Xerox Magyarország Kft. nyomdaipari termékek és megoldások üzletág termékmenedzsere.

A Xerox kínálatában most két új, felhő-alapú automatizálási megoldás, a díjazott FreeFlow® Core és a FreeFlow™ Digital Publisher is szerepel. Ezeket a vállalkozások szolgáltatott szoftverként (Saas) vehetik igénybe és ennek köszönhetően máris megszabadulnak két, a felhasználást egyébként korlátozó tényezőtől. Egyrészt a nyomdáknak nem kell IT támogatást biztosítaniuk hozzá házon belülről, mert ezt a felhő-szolgáltatást a Xerox szakemberei installálják, menedzselik és hosztolják. Másrészt megszabadulnak jelentős költségektől is, hiszen csak azért kell fizetniük, amit valóban használnak is, így nem áll fenn annak a lehetősége, hogy felesleges kiadásaik keletkezzenek.

Az új FreeFlow® Core Cloud megoldás egyszerűsíti az automatizálást bármely nyomdai felhasználónál. A Xerox végzi el előzetesen a beállításokat, menedzseli a működést és tárhelyet biztosít a szolgáltatás számára. Az ügyfeleknek mindössze annyi a dolguk, hogy bejelentkezzenek és használják a munkafolyamat automatizálási rendszert.

xerox

A papíralapú és mobilos/online anyagok elkészítésre egyaránt alkalmas FreeFlow™ Digital Publisher, amely egy egyedülálló, egységes munkafolyamat megoldás, mostantól két új konfigurációban is elérhető. A felhő-alapú beállítás hasonló lehetőségeket kínál, mint a helyhez kötött változat, csak szolgáltatott szoftverként (SaaS) való hozzáféréssel. Az új felhő-alapú, ePublishing beállítás pedig a digitális és mobil tartalom előállítást teszi lehetővé mindazoknak, akiknek nincs szükségük az anyagok kinyomtatására.

Áttörés a tranzakciós dokumentum-dizájnban

A FreeFlow™ Variable Information Suite legúj verziója (14.) jelenleg a nyomdaipar egyik legrugalmasabb és leginkább személyre szabható megoldása, amely lehetővé teszi a dizájnerek számára, hogy az eddigieknél igényesebb tranzakciós alkalmazásokat alkossanak az Adobe InDesign szoftverrel. A VI Design Express InDesign-hoz készült beépülő modul támogatja a tranzakciós adatok importálását, a dinamikus vonal-, torta- és sávdiagramokat, a dinamikus számlázási táblázatok létrehozását és a PDF és PDF/VT formátumú kimenetet.

 A FreeFlow Print Server a Windows felé mozdul

Az iGen® 5 nyomdagép az első Xerox berendezés, amely Windows alapú platformot kínál a FreeFlow Print Server megoldásával. Ennek köszönhetően könnyebbé válik a nyomdai munkafolyamatok integrációja valamint az ötödik szín beállítás támogatása a legújabb iGen berendezésen.

A FreeFlow® Core Cloud és a FreeFlow™ Digital Publisher új konfigurációi, valamint a Xerox FreeFlow™ VI Suite új verziója hamarosan kapható lesz világszerte. Az iGen® 5 nyomdagépre kalibrált FreeFlow™ Print Server már szeptember végétől elérhető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés