Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét a legjobbak között a Xerox

Dotkom

Ismét a legjobbak között a Xerox

Hatodik éve végez az élen a vállalat.

Immár hatodik éve, megszakítás nélkül idén is az élen végeztek a Xerox outsourcing megoldásai a nagyhírű kutató cég pénzügyi-és könyvelési üzleti folyamatmenedzsmentet vizsgáló globális éves felmérésben. A Gartner Magic Quadrant kutatása szerint a Xerox vezető szolgáltató ezen a területen, amely elismerést annak köszönhetően érdemelt ki, hogy ismeri az ügyfelek igényeit és azokra a széleskörű nemzetközi hálózata révén a világ számtalan pontján, a legkülönbözőbb nyelveken képes gyorsan, szakszerűen és precízen reagálni.

xerox

A Xerox közel 20 éve menedzseli a vállalatok pénzügyi, könyvelési, beszerzési folyamatait outsourcing szolgáltatóként. Mintegy 7400 pénzügyi és könyvelő munkatárs dolgozik tíz ország 19 Xerox outsourcing központjában, amelyeken keresztül több mint 200 ügyfelet szolgálnak ki a gyártóiparban, a bankszektorban, a kiskereskedelemben, az egészségügyben és a kormányzati adminisztrációban.

A Xerox folyamatosan fejleszti is pénzügyi outsourcing szolgáltatásait. Többek között robot technológiai megoldásokkal szeretnék a jövőben növelni az ügyfeleik hatékonyságát, illetve megkönnyíteni a vállalati döntéshozók munkáját a pénzügyi stratégiát érintő kérdések kezelésében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés