Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cegléden mindenki digitális díszpolgár lett

Dotkom

Cegléden mindenki digitális díszpolgár lett

Átadták a UPC legújabb szélessávú hálózatát Cegléden, amely nemsokára 8000 ember számára elérhető.

Jelképes díszpolgári címet kapott Cegléd összes polgára abból az alkalomból, hogy a városban hivatalosan is átadták a UPC legújabb szélessávú hálózatának első ütemét, és ezzel ők is csatlakoztak a korlátlan digitális élmények világához. A 400 millió forintos beruházásnak köszönhetően mostantól 1200 ceglédi háztartásba jut el a szélessávú internet, tévé és vezetékes telefon szolgáltatás, év végéig pedig további 8000 otthonban lesz elérhető a UPC legmodernebb hálózata.

A ceglédi szélessávú hálózatfejlesztés első ütemének átadása alkalmából rendezett sajtóebéden Takáts László, Cegléd polgármestere vette át Császár Zoltántól, a UPC Magyarország Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatójától azt a szimbolikus díszpolgári oklevelet, amely Cegléd lakosait üdvözli a korlátlan digitális élmények világában.

upc_internet

Takáts László polgármester a város lakosai nevében megköszönte a gesztust és elmondta: „Városunk életében komoly mérföldkő ez a fejlesztés, hiszen egy világméretű és a ma elérhetők közül valóban az egyik legkorszerűbb, leggyorsabb infokommunikációs technológia erősíti mostantól a ceglédi infrastruktúrát. Biztos vagyok benne, hogy a ceglédiek számára a mindennapi tájékozódást kapcsolattartást és szórakozást is megkönnyíti az új hálózat, de legalább ennyire fontos az a pozitív hatás, amit a szupergyors internetkapcsolat jelent a távmunka lehetőségek tekintetében, vagy a hely i vállalkozások életében.”

Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója arról tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy szeptember elején készültek el a digitális hálózatfejlesztés első ütemével, amelynek keretében 1200 ceglédi háztartásba juttatták el a legmodernebb infokommunikációs hálózatot. „Terveink szerint még az idén befejezzük teljes hálózatunk kiépítését a városban, így 2015 végére további 8000 ceglédi otthonban tesszük elérhetővé a UPC legmodernebb szolgáltatásait. A Rubicomtól 2012-ben megvásárolt hálózat üzemeltet& eacute;se során már korábban is jó tapasztalatokat szereztünk és ez is közrejátszott abban, hogy a továbbfejlesztés mellett döntöttünk. Az összességében 400 millió forint értékű beruházással az év végéig 85%-osra növeljük a UPC lefedettségét Cegléden.”

upc_tv

A UPC ceglédi hálózatához csatlakozók a nagy sebességű vezetékes internet, digitális kábeltévé és vezetékes telefon szolgáltatások mellett a UPC innovatív szolgáltatásait is élvezhetik – a digitális díjcsomagok birtokában ezek közül több díjmentesen is elérhető az előfizetők számára. A Wi-Free szolgáltatás Magyarországon több mint 300 ezer, Európa-szerte pedig több millió ponton kínál ingyenes WiFi elérést, a TV Apps-szal pedig Youtube videókat nézhetnek tévéjükön a felhasználók, valamint elérhetővé válik a UPC Videotár tartalma is, ami lényegében egy komplett v ideotéka elérését jelenti egyetlen gombnyomással.

A UPC szélessávú szolgáltatásait azonban már nem csak otthon vagy az irodában használhatják az ügyfelek. A vezetékes szolgáltatások mellé kedvezményes csomagáron rendelhető UPC Mobil tarifái korlátlan adatforgalmat kínálnak minden csomaghoz, hálózaton belül pedig korlátlan ingyenes beszélgetést tesznek lehetővé. Ráadásul a mobil tarifák mellé a legmodernebb készülékeket is kedvezményes áron kínálja a szolgáltató. A mobil díjcsomagok segítségével az otthontól távol is megtekinthetjük kedvenc tévéműsorunkat a UPC Horizon Go szolgáltatásával.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés