Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szupergyorsak és energiahatékonyak a HyperX legújabb memóriái

Dotkom

Szupergyorsak és energiahatékonyak a HyperX legújabb memóriái

A HyperX, a Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta a HyperX Savage DDR4 memóriát. A nagy sebességű, agresszív időzítésű memória rendkívül rövid válaszidejű, többfeladatos feldolgozást, és ezáltal gyorsabb rendszerteljesítményt biztosít. Ideális választás haladó szintű játékosok, otthoni számítógép-tuningolók és a professzionális felhasználók számára egyaránt.

A HyperX Savage DDR4 memória akár 3000 MHz-es órajelre is képes, ezáltal a felhasználók minden eddiginél gyorsabban szerkeszthetik videóikat, renderelhetik 3D tartalmaikat és futtathatják játékaikat. A beépített XMP-kompatibilis profilokat Intel® Core i5 és i7 processzorokhoz, valamint a 100-as sorozatra szerelt Z710 és az X99 lapkakészletekhez optimalizálták, így a különböző memóriaprofilok kiválasztásával minden további BIOS-beállítás elvégzése nélkül növelhető a számítógép teljesítménye. Az egyéni modulként vagy készletben, akár 64 GB-os kapacitással elérhető Savage DDR4 memória 1,2-1,35 V közötti feszültségen működik, így nem csak megbízhatóbb, de jóval energiahatékonyabb is DDR3-as elődeinél.

„A HyperX Savage DDR4 memória előnye a piacon elérhető termékekkel szemben, hogy nagy teljesítménnyel bír, mégis energiahatékony módon szolgálja azokat a játékosokat és amatőr felhasználókat, akik maximalizálni szeretnék rendszerük kapacitását. Alacsony profilú, aszimmetrikus, fröccsöntött alumínium hőelvezetőjével és fekete színű nyomtatott áramköreivel a teljesítmény növelése mellett egyedi megjelenést is kölcsönöz a számítógépeknek” mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX Savage DDR4 jellemzői és műszaki adatai:

Kapacitás: 4 GB – 8 GB (különálló egységként), 8 GB – 64 GB (készletben)

Frekvencia: 2133 MHz, 2400 MHz, 2666 MHz, 2800 MHz és 3000 MHz

CAS-késleltetés: 12–15

Feszültség: 1,2 V vagy 1,35 V

Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 85 °C között

Tárolási hőmérséklet: -55 °C és 100 °C között

Méretek: 133,35 mm x 34,57 mm

Kompatibilitás: X99, Z170, H110, H170 és B150

Megbízhatóság: teljes körűen tesztelve

Jótállás/támogatás: élettartam-garancia ingyenes műszaki támogatással

A HyperX Savage DDR4 memóriákhoz élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

Tekintsd meg a modult bemutató videót, további információért pedig látogass el a HyperX weboldalára.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés