Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar bringások szelik át hosszában Nagy-Britanniát

Dotkom

Magyar bringások szelik át hosszában Nagy-Britanniát

Elindult a Vodafone Big Bike Challenge.

A Vodafone 6 magyar munkatársa is részt vesz a Nagy-Britanniát hosszában, Land’s End és John O’Groats között átszelő Deloitte Ride Across Britain jótékonysági kerékpár túrán. Az 5 ország munkatársaiból álló 115 tagú nemzetközi Vodafone csapat 9 nap alatt több mint 1500 kilométert tesz meg. Magyarországot a Vodafone Szolgáltató Központjának (VSSB) csapata, Viczián Gyöngyi, Szabó Adrienn, Babák Dóra, Csővári Ágnes, Sándor Balázs és Kovács Markel Milán képviseli.

vodafone

M2M megoldás a nyeregtáskában

A túrát és a magyar résztvevők teljesítményét itthonról a Vodafone Magyarország M2M megoldásán alapuló IneTrack GPS alapú valós idejű nyomkövető rendszer segítségével lehet élőben követni. Az M2M-es nyomkövetési megoldás a hétköznapokban is működik, az ingyenes alkalmazás rendelkezésére áll az androidos okostelefonok használóinak. Az app rögzíti az útvonalat, sebességet és a szabadban megtett távolságot. Ugyanilyen nyomkövető készülékekkel vannak felszerelve azok a mentőkutyák is, akik a Vodafone Magyarország Alapítvány és a Cserhát Mentőkutyás Egyesület közös, Vodafone az eltűnt személyek felkutatásáért elnevezésű programban dolgoznak.

A kerékpár túra résztvevőinek különleges vizuális élményben lehet részük, hiszen útjuk közben megcsodálhatják a Szigetország legszebb részeit. Emellett a távot teljesítők az átlagosan napi 174 kilométeres kerékpározással fizikailag is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, hiszen körülbelül akkora megterhelésnek lesznek kitéve, mintha 13 alkalommal megmásznák a franciaországi Alpe d’Huez-t, vagy majdnem kétszer a Mount Everestet.

vodafone2

A szeptember 5. és 13. között zajló túra alatt gyűjtött adomány is hozzájárul a nagy cél, azaz az 1 millió angol font összegyűjtéséhez. Az adomány célja, hogy a nemzetközi Vodafone Alapítvány „hordozható iskola”, azaz Instant Network Schools programjának segítségével a Kongói Demokratikus Köztársaság területén működő menekülttáborokban élő gyermekek és fiatalok számára is elérhetővé váljon a digitális oktatás lehetősége. A programot Magyarországon a 13670-es ingyenes szám hívásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni a túra teljes időtartama alatt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés