Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Mac-et is védi a Kaspersky

Dotkom

A Mac-et is védi a Kaspersky

A Kaspersky Lab bemutatta hatékony biztonsági megoldását az üzleti Mac-felhasználók számára.

A Kaspersky Lab bemutatta a Kaspersky Endpoint Security for Mac legújabb verzióját, amely megfelelő védelmet biztosít modern üzleti környezetben a kiberfenyegetések ellen. A vállalat megoldása elérhető lesz továbbá a Kaspersky Endpoint Security for Business részeként is, amely egyetlen kezelőfelületről, a Kaspersky Security Centerből vezérelhető.

Mivel a Mac OS-t egyre több végfelhasználó használja (körülbelül 6% az arányuk), és a felhasználók száma egyre csak növekszik, így a Mac-specifikus malware-ek száma is folyamatosan emelkedik. Egy másik tendencia, hogy a közép- és nagyvállalatoknál egyre gyakoribb a heterogén üzleti környezet, vagyis a különböző platformokat (Windows, Mac, Linux) egyszerre használják a modern vállalkozások. Ez megnehezíti a megfelelő védelem kiépítését, így veszélybe kerülnek az értékes üzleti információk. Ezen kívül a decentralizált számítástechnika még jobban megnehezíti az informatikai szakemberek munkáját.

A Kaspersky Lab válasza ezekre a trendekre a Kaspersky Endpoint Security for Business programcsomag kiegészítése a Kaspersky Endpoint Security 10 for Mac biztonsági megoldással. Az új Kaspersky Endpoint Security for Mac erőteljes kombinációja a komplex védelemnek, a hatékony működésnek és a zökkenőmentes felügyeletnek, célja, hogy megóvja a heterogén informatikai környezeteket. A termék széles választékát kínálja az eszközöknek és technológiáknak, amelyek könnyen telepíthetők és használhatók.

A Kaspersky Security Network-kel való integrációnak köszönhetően a vállalatok kihasználhatják a felhőalapú biztonsági intelligenciát a rosszindulatú programok, valamint más gyanús tevékenységek gyorsabb azonosítása érdekében.

mac kaspersky

A Kaspersky Lab Network Attack Blocker megoldása figyeli a vállalati hálózatokat érintő gyanús tevékenységeket, és lehetővé teszi a vállalati informatikai szakemberek számára, hogy előre meghatározzák, miképpen reagáljon a rendszer egy esetleges gyanús tevékenység észlelése esetén. A Network Attack Blocker feladata, hogy blokkolja a hálózatot ért támadásokat, többek között a portszkennelést, a DDoS és a puffer túlcsordulást okozó támadásokat, valamint más, távolról végrehajtott rosszindulatú tevékenységeket, amelyek a hálózatban lévő programok és szolgáltatások ellen irányulnak.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek és az alkalmazottak biztonságban legyenek a támadásoktól, a Kaspersky Lab kiegészítette a Kaspersky Endpoint Security for Mac megoldást a Web Protection és Anti-phising technológiákkal. Ezek ellenőrzik a teljes bejövő és kimenő forgalmat, blokkolják a káros szkripteket anélkül, hogy lefoglalnák a rendszer erőforrásait, továbbá segítik az ügyfeleket, hogy kivédjék a személyes és pénzügyi adataik megszerzésére irányuló adathalász támadásokat.

„A Kaspersky Lab-nél úgy véljük, hogy minden vállalkozás – függetlenül a méretétől és szakterületétől – egyedi és komplex infrastruktúrával rendelkezik, amely erős, többrétegű kiberbiztonsági védelmet igényel. A vállalati infrastruktúra minden összetevőjét meg kell óvni, mivel a kiberbűnözők minden lehetséges hibát kihasználnak, hogy behatoljanak a vállalati hálózatba. Ezért is bővítettük ki a Kaspersky Endpoint Security for Business biztonsági megoldást, amely rugalmas és komplex védelmet biztosít a különböző típusú kibertámadások ellen. Termékünk segítségével a vállalkozások egyszerűbben védhetik meg hálózatukat és infrastruktúrájukat, beleértve a Mac platformot is. Hisszük, hogy ez a megközelítés lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy üzletük fejlesztésére koncentráljanak, és ne kelljen aggódniuk a kiberveszélyek miatt.” – mondta Konstantin Voronkov, a Kaspersky Lab végpontvédelmi megoldásokért felelős vezetője.

Tudjon meg többet a Kaspersky Endpoint Security 10 for Mac biztonsági megoldásról a következő hivatkozáson: http://www.kaspersky.com/business-security/endpoint-advanced



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés