Connect with us

technokrata

Ezt látnod kell: Titkos álláshirdetéseket adott fel a Google

google-not-provided

Dotkom

Ezt látnod kell: Titkos álláshirdetéseket adott fel a Google

Ezeket tényleg csak a hozzáértők találják meg.

A legtöbb vállalat hagyományos módon igyekszik megtalálni a következő alkalmazottját. Ez azt jelenti, hogy vagy egy már nálunk dolgozó lelkes szakembert választanak ki a pozícióra, vagy álláshirdetések illetve fejvadászcégek segítségével találják meg a lehető legjobb munkaerőt. A Google már számtalanszor bizonyította, hogy igen ötletes megoldásokat tudnak kitalálni a számukra fontos területen, így talán annyira nem is meglepő, hogy egy teljesen újfajata álláshirdetést “adtak fel”.

googleallas

A kulcs a Google keresőben rejlik. Ahogy Max Rosett felfedezte, ha programozással kapcsolatban keresünk a Google-nél, akkor egyes esetekben egy különleges, rejtett menü jelenik meg. Ha belépünk a “játékba”, akkor egy, a szerző szerint közepesen nehéz feladatot kell megoldanunk. Amint ez sikerült, a rendszer elkéri az adatainkat és ha mindent megfelőnek találtak a kaliforniai vállalat szakemberei, akkor egy állást ajánlanak. Ezután pedig egy háromhónapos betanulási időszak veszi kezdetét. Amennyiben minden rendben működik, akkor a programozó Google alkalmazottá válik. Ötletes megoldás, az biztos!Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd