Connect with us

Hirdetés

technokrata

Diák vagy? Ezt biztos használni fogod!

Dotkom

Diák vagy? Ezt biztos használni fogod!

Egy E-Ink olvasóval egyszerűbb a tanulás.

Sokunkban felmerül a kérdés, vajon létezik-e olyan eszköz, amivel az összes iskolai feladatot rendszerezni lehet úgy, hogy egyszerűbbé, ráadásul érdekesebb lesz tanulást? Az E-Ink olvasóval ez lehetséges!

Iskolai könyvtár a zsebben!

Az e-könyv olvasók belső és bővíthető memóriája lehetővé teszi, hogy akár 3000 könyv elférjen egyetlen iskolatáskában vagy éppen a zsebünkben! Súlya mindösszesen 170 gramm, így bármikor kéznél lehet. Kompakt méretének és még erős napfénynél is jól olvasható képernyőjének köszönhetően az e-könyv olvasók akár tömegközlekedési eszközökön, akár séta közben is kitűnően használhatók. Ráadásul mivel egyetlen feltöltéssel akár egy hónapon át is rendelkezésünkre állnak, azért sem kell aggódni, hogy a legrosszabb pillanatban lemerülnek.

3FFMSrc_5lLnYCPwKDwZ2MB9xJfe4iplrOE06KU6K-s

Töltsd le, ne nyomtass!

A PocketBook e-könyv olvasók képesek kezelni a legnépszerűbb szöveges és grafikai formátumokat, így szinte bármilyen dokumentum letöltése és olvasása lehetséges rajtuk. Ez nagyban megkönnyíti a diákéletet, hiszen az elektronikus formátumban kapott órai anyagot, tanagyagot és vizsgadokumentumot nem szükséges kinyomtatni többé – kényelmesen, egyetlen eszközön elérhetővé tehetjük. Ezen felül egyszerűen elhelyezhetőek a szöveges dokumentumokban széljegyzetek, megjegyzések, melyek mentés után szinte egy mozdulattal visszakereshetők.

1lLjTpPyJRR4Y_fVBQPMocmpUf4t7Q-8mWFhwcjxWig

Nyelvtanuláshoz tökéletes

Egy e-könyv olvasó számtalan lehetőséget kínál azoknak is, akik idegen nyelven tanulnak. Hála az előre telepíthető szótáraknak, a PocketBook e-olvasókkal a gyermek könnyen megérti a külföldi irodalmat is, az ismeretlen szavak fordítása pedig mindössze két érintéssel lehetséges.

Végül, ám nem utolsósorban az E-Ink kijelzővel felszerelt olvasóknak hatalmas előnye, hogy technológiájuknak köszönhetően egyáltalán nem károsítják a látását.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés