Connect with us

technokrata

Diák vagy? Ezt biztos használni fogod!

1lLjTpPyJRR4Y_fVBQPMocmpUf4t7Q-8mWFhwcjxWig

Dotkom

Diák vagy? Ezt biztos használni fogod!

Egy E-Ink olvasóval egyszerűbb a tanulás.

Sokunkban felmerül a kérdés, vajon létezik-e olyan eszköz, amivel az összes iskolai feladatot rendszerezni lehet úgy, hogy egyszerűbbé, ráadásul érdekesebb lesz tanulást? Az E-Ink olvasóval ez lehetséges!

Iskolai könyvtár a zsebben!

Az e-könyv olvasók belső és bővíthető memóriája lehetővé teszi, hogy akár 3000 könyv elférjen egyetlen iskolatáskában vagy éppen a zsebünkben! Súlya mindösszesen 170 gramm, így bármikor kéznél lehet. Kompakt méretének és még erős napfénynél is jól olvasható képernyőjének köszönhetően az e-könyv olvasók akár tömegközlekedési eszközökön, akár séta közben is kitűnően használhatók. Ráadásul mivel egyetlen feltöltéssel akár egy hónapon át is rendelkezésünkre állnak, azért sem kell aggódni, hogy a legrosszabb pillanatban lemerülnek.

3FFMSrc_5lLnYCPwKDwZ2MB9xJfe4iplrOE06KU6K-s

Töltsd le, ne nyomtass!

A PocketBook e-könyv olvasók képesek kezelni a legnépszerűbb szöveges és grafikai formátumokat, így szinte bármilyen dokumentum letöltése és olvasása lehetséges rajtuk. Ez nagyban megkönnyíti a diákéletet, hiszen az elektronikus formátumban kapott órai anyagot, tanagyagot és vizsgadokumentumot nem szükséges kinyomtatni többé – kényelmesen, egyetlen eszközön elérhetővé tehetjük. Ezen felül egyszerűen elhelyezhetőek a szöveges dokumentumokban széljegyzetek, megjegyzések, melyek mentés után szinte egy mozdulattal visszakereshetők.

1lLjTpPyJRR4Y_fVBQPMocmpUf4t7Q-8mWFhwcjxWig

Nyelvtanuláshoz tökéletes

Egy e-könyv olvasó számtalan lehetőséget kínál azoknak is, akik idegen nyelven tanulnak. Hála az előre telepíthető szótáraknak, a PocketBook e-olvasókkal a gyermek könnyen megérti a külföldi irodalmat is, az ismeretlen szavak fordítása pedig mindössze két érintéssel lehetséges.

Végül, ám nem utolsósorban az E-Ink kijelzővel felszerelt olvasóknak hatalmas előnye, hogy technológiájuknak köszönhetően egyáltalán nem károsítják a látását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd