Connect with us

technokrata

Diák vagy? Ezt biztos használni fogod!

1lLjTpPyJRR4Y_fVBQPMocmpUf4t7Q-8mWFhwcjxWig

Dotkom

Diák vagy? Ezt biztos használni fogod!

Egy E-Ink olvasóval egyszerűbb a tanulás.

Sokunkban felmerül a kérdés, vajon létezik-e olyan eszköz, amivel az összes iskolai feladatot rendszerezni lehet úgy, hogy egyszerűbbé, ráadásul érdekesebb lesz tanulást? Az E-Ink olvasóval ez lehetséges!

Iskolai könyvtár a zsebben!

Az e-könyv olvasók belső és bővíthető memóriája lehetővé teszi, hogy akár 3000 könyv elférjen egyetlen iskolatáskában vagy éppen a zsebünkben! Súlya mindösszesen 170 gramm, így bármikor kéznél lehet. Kompakt méretének és még erős napfénynél is jól olvasható képernyőjének köszönhetően az e-könyv olvasók akár tömegközlekedési eszközökön, akár séta közben is kitűnően használhatók. Ráadásul mivel egyetlen feltöltéssel akár egy hónapon át is rendelkezésünkre állnak, azért sem kell aggódni, hogy a legrosszabb pillanatban lemerülnek.

3FFMSrc_5lLnYCPwKDwZ2MB9xJfe4iplrOE06KU6K-s

Töltsd le, ne nyomtass!

A PocketBook e-könyv olvasók képesek kezelni a legnépszerűbb szöveges és grafikai formátumokat, így szinte bármilyen dokumentum letöltése és olvasása lehetséges rajtuk. Ez nagyban megkönnyíti a diákéletet, hiszen az elektronikus formátumban kapott órai anyagot, tanagyagot és vizsgadokumentumot nem szükséges kinyomtatni többé – kényelmesen, egyetlen eszközön elérhetővé tehetjük. Ezen felül egyszerűen elhelyezhetőek a szöveges dokumentumokban széljegyzetek, megjegyzések, melyek mentés után szinte egy mozdulattal visszakereshetők.

1lLjTpPyJRR4Y_fVBQPMocmpUf4t7Q-8mWFhwcjxWig

Nyelvtanuláshoz tökéletes

Egy e-könyv olvasó számtalan lehetőséget kínál azoknak is, akik idegen nyelven tanulnak. Hála az előre telepíthető szótáraknak, a PocketBook e-olvasókkal a gyermek könnyen megérti a külföldi irodalmat is, az ismeretlen szavak fordítása pedig mindössze két érintéssel lehetséges.

Végül, ám nem utolsósorban az E-Ink kijelzővel felszerelt olvasóknak hatalmas előnye, hogy technológiájuknak köszönhetően egyáltalán nem károsítják a látását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek