Connect with us

technokrata

A figyelmedre pályázik a Samsung

Mirror Display 1

Dotkom

A figyelmedre pályázik a Samsung

A különleges képernyőkkel az üzleteket célozza a dél-koreai gyártó.

Az IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a Samsung Electronics az innovatív SMART Signage kijelző termékcsalád európai piacokra szánt legújabb tagjait, amelyek bármilyen üzleti és kiskereskedelmi környezetben képesek arra, hogy hatékonyan ragadják meg a közönség figyelmét.

 “A kereskedelmi és üzleti élet egyre zsúfoltabbá váló közösségi tereiben a nagy teljesítményű kijelzők komoly versenyelőnyt biztosíthatnak a vállalatoknak az üzeneteik és legfontosabb tartalmaik hatékony célba juttatásával” mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. “Az IFA 2015 szakkiállítás remek alkalom arra, hogy a Samsung Electronics megmutassa, milyen új lehetőségeket kínálnak a SMART Signage kijelző technológiák a vállalkozásnak arra, hogy megragadják a célközönségük figyelmét.”

Mirror Display 2

A Samsung kijelző technológiája a tisztább képminőséggel és az üzenetek hatásos, jól látható megjelenítésével teszi hatékonyabbá a vásárlók, vagy például a dolgozók elérését, amely a produktivitás és jövedelmezőség növeléséhez is hozzájárul. A sokrétű megoldást kínáló termékcsaláddal – amely egyebek mellett a bel- és kültéri LED kijelzőket, az ergonomikus üzleti monitorokat és a televíziók és üzleti kijelzők tulajdonságait egyesítő eszközöket is felöleli – a Samsung az IFA 2015 látogatói számára betekintést kínál a jövő üzleti és kiskereskedelmi világába.

A jövő boltjai

Az IFA 2015 szakkiállításon lehetőség lesz betekinteni a jövő üzleteibe, amelyek informatív, az interaktivitást is lehetővé tevő kijelző technológiákkal lesznek felszerelve. A Samsung kiskereskedelmi célokra szabott kijelzői kényelmes, jól informált és személyre szabott vásárlási élményt biztosítanak. Ezt a célt olyan innovációk szolgálják, mint a mozgást és vásárlói érdeklődését érzékelő technológiák, amelyek célzott hirdetési tartalmakat közvetítenek az áruházban járkáló vásárlóknak, vagy mint a virtuális próbafülkék és tükör kijelzők, amelyek vizuális megjelenítéssel, és a kiegészítők interaktív katalógusával segítenek választani a ruhák közül.

Virtual Fitting Solution 2

A Samsung bemutatja az átlátszó OLED kijelzőjét is, amely kiváló belsőépítészeti megoldásokat kínál a üzlethelységekben azáltal, hogy szinte mindenhonnan tökéletes betekintési szöget biztosít a vásárlóknak. A kijelző kiemelkedő fényereje (150 cd/m2), a nagyfokú fényáteresztő képessége (45%) és a kiváló minőségű képmegjelenítése segít megragadni a vásárlók figyelmét, növelve a promóciós és más információs tartalmak célba juttatásának hatékonyságát.

Elbűvölő LED kijelzők

A vállalati, kereskedelmi, sport és szórakoztatóipari felhasználók, valamint a közlekedési szolgáltatatók növekvő igényeinek kielégítésére a Samsung nagyméretű LED kijelzői kiváló képminőséget, nagyobb tartósságot és megbízható technikai támogatást kínálnak.

A Samsung beltéri LED Signage kijelzői, amelyek 2015 szeptemberétől 1,5mm és 2,5mm pixeltávolságú változatokban lesznek elérhetőek Európában mélyebb kontrasztot és életszerű képminőséget biztosítanak.

A LED kijelzők szigorú gyári és helyszíni kalibráción esnek át, garantálva a folytonos és pontos megjelenítést még szélsőséges időjárási körülmények mellett is. A Samsung LED Signage kijelzői négyszögletes és ívelt verzióban is elérhetőek, így a vállalkozások a márkájuknak és a szükségleteiknek legjobban megfelelő kijelzőt tudják megtervezni és telepíteni.

Promóciós célok és szórakoztatás – minden egy képernyőn

A digitális tartalommegosztó rendszereket, a magas képminőséget, illetve az élő televíziózás magával ragadó élményét egyesítő Samsung SMART Signage tévék (SSTV) RHE szériája új távlatokat nyit a tartalmak megosztásában a kis- és középvállalkozások, vagy akár a mikrovállalkozások számára is. A 48 és 55 colos méretben elérhető SSTV RHE modellekkel informatív, ugyanakkor szórakoztató, egyedi szöveges-, képes- vagy videotartalmak, hirdetések, valós időben közvetített adások hozhatók létre, amelyek azonnal ki is helyezhetőek a képernyőre.

Virtual Fitting Solution 1

Az SSTV RHE-ben helyett kapott a Samsung MagicInfo Express Content Creator 2 tartalommenedzsment szoftvere is, amelynek segítségével a cégek a hagyományos print és a statikus felületekhez képest egyszerűen és kisebb költségráfordítással tervezhetik, időzíthetik, valamit frissíthetik promócióikat egyéni igényeiknek megfelelően.

Ergonomikus, üzleti felhasználású monitorok a termelékenység növeléséért

A Samsung vállalati célra kifejlesztett SMART Signage monitorai kényelmesebb használatot tesznek lehetővé, amely hozzájárul a munka hatékonyságának növeléséhez is. Az eszközök integrált, sokoldalú megoldást nyújtanak a hagyományos, sokszor bonyolult és csak költségesen üzemeltethető kijelzők helyett.

  • SE790C és SE650C ívelt monitorok – A emberi szem természetes görbületet követő ívelt Samsung monitorok minimalizálják a szem elfáradását okozó torzítást és visszaverődést. Az állítható magasságú állvánnyal rendelkező, széles betekintési szöget biztosító monitorok az egyéni felhasználói igényekre szabhatók, és lehetővé teszik, hogy hosszabb időn keresztül is kényelmesen nézzük a képernyőt, ezzel is fokozva a produktivitást.
  • SE370 monitor vezeték nélküli töltővel – A nemrégiben bemutatott, Európában 2015 szeptemberétől elérhető monitor a világ első, integrált vezeték nélküli töltővel felszerelt monitorja. Az SE370 monitor egyetlen vezeték nélküli töltőfelületbe integrálja a töltő csatlakozókat, eltűntetve a kábelek okozta rendetlenséget az íróasztalokról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek