Connect with us

technokrata

Megérkeztek a szuperfilmek a Samsung új tévéire

hbo_go_01

Dotkom

Megérkeztek a szuperfilmek a Samsung új tévéire

Az HBO GO már Tizen operációs rendszerű okostévékre is elérhető.

Már a Tizen operációs rendszerű Samsung okostévéken is élvezhető Magyarországon az HBO GO online tartalomszolgáltatása. 2015. augusztus 25-étől ugyanis erre a platformra is elérhető az HBO GO alkalmazása, amelynek segítségével – havi előfizetési díj ellenében – hozzá lehet férni az HBO GO videotárában elérhető több száz órányi tartalomhoz.

hbo_go_01

2015-től kezdődően a Samsung valamennyi új okostévéje a nyílt forráskódú Tizen operációs rendszert futtatja. Ez a platform nem csak jobb csatlakoztathatóságot és párhuzamos feladatellátást biztosít, de a fejlesztők számára is jobb lehetőséget kínál az alkalmazások fejlesztésére – amelyből a folyamatosan bővülő tartalmak révén a felhasználók profitálnak.

hbo_go_03

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy okostévéinken elérhető változatos tartalmakkal a szórakozás egy egészen új szintjét biztosítsuk vásárlóinknak. Jelentős eredmény, hogy a Tizen operációs rendszeren már az HBO GO alkalmazása is letölthető, amellyel az HBO GO teljes magyarországi online videokínálatához hozzá lehet férni Magyarországon. Segítségével a család minden tagja kedvére válogathat a mozifilmek, sikersorozatok, dokumentumfilmek, koncertfilmek, az animációs- illetve rajzfilmek között.” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd