Connect with us

technokrata

Díjeső hullott a Samsungra

Samsung_SUHD_TV

Dotkom

Díjeső hullott a Samsungra

Két Samsung termék is elismerést kapott az Európai Kép és Hangszövetségtől (EISA) a 2015-2016-os szezonban.

A legjobb európai prémiumkategóriás okostelefon 2015-2016 díjat elnyerő Samsung Galaxy S6 edge készülékkel kapcsolatban a jellegzetesen ívelt képernyős dizájnt, a 16 megapixeles kamerát, a rendkívül erős processzort, valamint a pengeéles képet biztosító QHD Super AMOLED kijelzőt emelte ki az EISA.

Samsung_SUHD_TVA 2015-2016 legjobb high-end tévéjeként értékelt Samsung UE65JS9500 elsősorban kiemelkedő fényerejével és kiváló képminőségével, a legújabb high-end videó szabványok támogatásával, az alkalmazások széles választékát kínáló Tizen operációs rendszerrel, és a legújabb technológia megoldások követését lehetővé tevő One Connect Box-szal nyerte el a zsűri tetszését.

„Ezek a díjak is igazolják a Samsung Electronics elkötelezettségét, hogy a leginnovatívabb technológia alkalmazásával és a prémium minőségű termékekkel egyedülálló felhasználói élményt biztosítson vásárlóinak” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.

Galaxy S6 edge_Gold Platinum_Art Photo_Dynamic2

Az EISA már több mint 30 éve díjazza a leginnovatívabb, csúcstechnológiájú termékeket. Az EISA által díjazott eszközök minden esetben szigorú értékelésen mennek át, amely az alapos tesztelést is magában foglalja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek