Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szövegelemző rendszerrel bővül a Neticle portfóliója

Dotkom

Szövegelemző rendszerrel bővül a Neticle portfóliója

Hazánk piacvezető online médiamonitoring cége, a Neticle Technologies új termékkel szélesíti portfólióját. Az idén júliustól önálló rendszerként működő Neticle Semantic API egy szövegelemző rendszer, amely képes automatikusan, emberi pontossággal vélemény- ás tartalomelemezni a magyar nyelvű szövegeket.

Nagy mennyiségű szöveges adat feldolgozása és értelmezése rendkívül erőforrás és időigényes lehet, a Neticle Sematic API segítségével viszont 1000 komment elemzése nem vesz igénybe többet 2 percnél. A cég arra a több alkalommal megfogalmazott igényre válaszolva alkotta meg a rendszert, hogy ügyfelei saját adatbázisukon is gyorsan és költséghatékonyan végezhessenek nyelvi elemzéseket ezáltal értékes üzleti információkhoz jutva. A megoldás lehetőséget biztosít szöveges tartalmak automatikus értelmezésére, néhány kódsorral egyszerűen integrálható bármilyen informatikai megoldásba, szoftverbe.

A Neticle Semantic API egyaránt alkalmas szentiment elemzésre, a szerzők nemének felismerésére, a szöveg attribútumok és kulcstémák alapján történő felcímkézésére, továbbá személyek, márkák, helyek és érzelmek felismerésére és a köztük lévő kapcsolatok feltárására. A megoldás ekképpen számos területen képes hasznos segítséget nyújtani, többek közt kérdőívek nyílt kérdéseire érkező válaszok automatikus elemzésében, ügyfélvisszajelzések vagy CRM adatbázis feldolgozásában, valamint e-mail kategorizációban és automatikus válaszkialakításban is.

A rendszer alábbi linken bárki számára ingyenesen kipróbálható: https://api.neticle.hu/demo.html

A Neticle Technologies 2013 óta van piacon, első terméke és egyben portfóliójának zászlóshajója a Neticle online médiafigyelő- és elemzőrendszer, mely automatikus nyelvi algoritmusaival az online médiaelemzést üzleti döntéstámogatói szintre emelte. A feltörekvő startup már most olyan jelentős vállalatokkal működik együtt, mint a Magyar Telekom, az OTP, a Telenor vagy Microsoft. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a cég egyre szélesebb körű üzleti szolgáltatásokat kínál, a tavalyi évben ügyfélkör, árbevétel és létszám tekintetében is hatalmas előrelépést, mutatói megháromszorozását érte el, az idei év végéig külföldön is piacra lép majd, portfólióját pedig további termékekkel is bővíteni kívánja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés