Connect with us

technokrata

Megújult az easyJet iPhone-alkalmazása

app3

Dotkom

Megújult az easyJet iPhone-alkalmazása

Az új alkalmazás számos funkcióval teszi egyszerűbbé és kényelmesebbé az utazást.

A legújabb változatot azon visszajelzések alapján fejlesztették, amelyeket az App Store-ban, e-mailen vagy a fórumokon osztottak meg az utazók. Az alkalmazás modernebb felhasználói felületet kapott, és még inkább személyre szabott módon ad nekünk információt. Így például az utazásunk napján megjelennek a főképernyőn a járatunk legfontosabb adatai, háttérben az úti célunk fotóival.

2011-es indulásakor az easyJet iPhone-alkalmazása a jegyfoglalásra és a becsekkolásra adott lehetőséget, azóta pedig olyan népszerű funkciókkal bővült, mint az útlevél-szkennelés, a mobil beszállókártya vagy a járatok valós idejű nyomon követése. Nemrégiben pedig kiegészült az Apple Watch-alkalmazással is, amely megteremti a kapcsolatot az okosóra és a telefon között. Az easyJet mobilappját eddig 12,5 milliónál is többször töltötték le, a mobil beszállókártyát használó utasok száma meghaladja a heti 110 000-et.

app3

„A legújabb technológiák révén igyekszünk minél inkább segíteni az embereket utazásaik során, hogy easyJettel repülni ne csak megfizethető, hanem kényelmes is legyen. Kíváncsian várjuk a felhasználók véleményét a megújult alkalmazásról, hogy azokat egy sor izgalmas újdonsággal együtt beépíthessük a következő verzióba.” – mondta James Millett, az easyJet digitális vezetője.

A megújult alkalmazás már letölthető az App Store-ból, az év későbbi szakaszában pedig androidos okostelefonokra is elérhetővé válik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek