Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony crowdfunding platformot indított saját termékeinek

Dotkom

A Sony crowdfunding platformot indított saját termékeinek

A japán gyártó egy új közösségi finanszírozási platformot indított, melyre a Sony dolgozók által fejlesztett új termékek kerülnek fel.

Az innováció lehetőségének megteremtésére jött létre az oldal, hiszen közismert, hogy a Sony komoly financiális problémákkal küszködik a hanyatlóban lévő mobil és TV részlegének köszönhetően.

A First Flight névre keresztelt új platform egyelőre csak Japánben érhető el (de ez később ki fog bővülni), és jelenleg 3 terméket támogathatnak a felhasználók. Ide tartozik a MESH “Csináld magad” hardverépítő szett, a HUIS univerzális távirányító, és a novemberben bemutatott FES Watch. Ahogy a lenti videóban is láthatjátok ezen utóbbi egy olyan e-ink képernyővel bevont óra, melynek külsejét másodpercek alatt megváltoztathatjuk.

Ügyes lépés volt ez a vállalattól, hiszen az újdonságok nagy népszerűségre tehetnek szert, és a legyártáshoz kapcsolódó pénzügyi akadályokat is leküzdhetik ezzel. Véleményünk szerint azonban csak akkor lehet igazán sikeres egy ilyen crowdfunding felület, ha az csaknem minden országban elérhető, hiszen így a lehetséges támogatók száma drasztikusan megugrik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés