Connect with us

technokrata

A Sony crowdfunding platformot indított saját termékeinek

Dotkom

A Sony crowdfunding platformot indított saját termékeinek

A japán gyártó egy új közösségi finanszírozási platformot indított, melyre a Sony dolgozók által fejlesztett új termékek kerülnek fel.

Az innováció lehetőségének megteremtésére jött létre az oldal, hiszen közismert, hogy a Sony komoly financiális problémákkal küszködik a hanyatlóban lévő mobil és TV részlegének köszönhetően.

A First Flight névre keresztelt új platform egyelőre csak Japánben érhető el (de ez később ki fog bővülni), és jelenleg 3 terméket támogathatnak a felhasználók. Ide tartozik a MESH “Csináld magad” hardverépítő szett, a HUIS univerzális távirányító, és a novemberben bemutatott FES Watch. Ahogy a lenti videóban is láthatjátok ezen utóbbi egy olyan e-ink képernyővel bevont óra, melynek külsejét másodpercek alatt megváltoztathatjuk.

Ügyes lépés volt ez a vállalattól, hiszen az újdonságok nagy népszerűségre tehetnek szert, és a legyártáshoz kapcsolódó pénzügyi akadályokat is leküzdhetik ezzel. Véleményünk szerint azonban csak akkor lehet igazán sikeres egy ilyen crowdfunding felület, ha az csaknem minden országban elérhető, hiszen így a lehetséges támogatók száma drasztikusan megugrik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák