Connect with us

technokrata

Az Adobe elindította saját stock fotó szolgáltatását

Dotkom

Az Adobe elindította saját stock fotó szolgáltatását

40 millió képpel indul az Adobe Stock.

A vállalat ma reggel számos újdonságot mutatott be, azonban a legérdekesebb nem is egy új program, hanem egy teljes szolgáltatás volt. Elindították saját stock fotó szolgáltatásukat, mellyel szeretnék megreformálni a megvásárolható képek világát. Erre jó indokuk is van, ugyanis a szoftvereiket használók 80 %-a gyakran vesz már most kész fotókat.

Nem üres kézzel érkeztek a piacra, már kezdetben 40 millió kép, illusztráció és grafika lesz elérhető a Stock-on, amit az idén felvásárolt Fotolia gyűjteményének köszönhetnek. A szolgáltatás különlegessége az lesz, hogy nem muszáj letöltenünk a képeket a számítógépünkre, elég csak az Adobe könyvtárból rögtön a fotószerkesztő programba importálni azokat. Gyors egyszerű és kézenfekvő megoldás lesz minden profi felhasználónak.

A szolgáltatás 9,99 dollárért adja majd a képeket, de elérhető lesz 10 kép/hó 50 dollárért, illetve 750 kép/hó 200 dollárért. A 10 képes előfizetésre a Creative Cloud előfizetők kedvezményt kapnak, és 29,99 dollárért kapják meg a csomagot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle