Connect with us

Hirdetés

technokrata

A halogatás a cégek 21. századi népbetegsége

Dotkom

A halogatás a cégek 21. századi népbetegsége

Hiánypótló konferencia jön a hazai coaching és HR szakma krémjével.

Izgalmas szakmai konferenciát szervez a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata május 21-én a nemzetközi coaching hét keretében. Az eseményen a hazai coaching és HR szakma krémje tart előadásokat és panelbeszélgetéseket a legfrissebb trendekről. Hogyan érhető el, hogy egy szervezet több száz éven át a legproduktívabb fázisban maradhasson? Mikor és hogyan nézzünk szembe önmagunkkal a változás érdekében? Kell-e különbséget tenni a csoport és a team között? Miért jó az ellenálló attitűd egy csoportban? Ilyen és ehhez hasonló húsbavágó kérdésekre keresik majd a választ a részt vevő szakemberek az egész napos rendezvény keretében.

Az International Coach Federation (ICF) a világ legnagyobb, több mint 22 ezer tagot számláló coach szervezete idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját. A szervezet Magyar Tagozata a nemzetközi coaching hét keretében idén immár második alkalommal pezsdíti fel a hazai coach és HR szakma életét hiánypótló szakmai konferenciájával.

BusinessmanonLaptop

A 2015. május 21-én, a MOM kulturális központban megrendezésre kerülő esemény idén a Változásgenerátorok – A coaching ereje az egyéntől a társadalomig címet viseli. A konferencia elsősorban abba segít mélyreható betekintést nyújtani coachok és a coaching iránt érdeklődők számára, hogy melyek azok a pontok, ahol a coaching ereje valóban pozitív változásokat tud generálni mind egyéni, csapat, szervezeti mind pedig társadalmi szinten. A rendezvényen közel húsz professzionális nemzetközi és hazai coach, illetve HR szaktekintély keresi majd a válaszokat a szakma legfontosabb kérdéseire.

Örök fiatalság: a vállalatok már megtalálták az elixírt

Ahogy az ember, úgy a szervezetek, cégek életében is jól megfigyelhető életciklusok következnek be, melyek között még elnevezésben is sok a hasonlóság: pl. csecsemőkor, serdülőkor, felnőtt életszakasz. Az emberi fejlődésnél az öregedés egy elkerülhetetlen, természetes jelenség, a vállalatoknál azonban ennek nem kell így lennie! A 21. században csak azok a cégek, szervezetek lehetnek sikeresek, amelyek képesek az állandó megújulásra, a folyamatosan változó környezethez való alkalmazkodásra. A változás motorja pedig minden esetben a cselekvés. A halogatás viszont egyfajta céges, szervezeti népbetegséggé vált, amire a modern coaching kiváló terápiát, válaszokat kínál, melyeket alaposan körbejár majd az ICF konferenciája is.

business_analytics

Az egész több mint a részek összessége

Egy cég vagy szervezet sikere, hatékonysága nagyban azon múlik, hogy a munkavállalók vagy a szervezet tagjai mennyiben tudnak igazi csapatként együttműködni. A coaching nagyszerű eszköz arra, hogy az egyénekből produktív, egymást támogató team-et kovácsoljon, melynek köszönhetően nemcsak a csapatban, de ezáltal az egész szervezetben és az egyes személyekben rejlő potenciál is maximálisan kiaknázható. A Változásgenerátorok konferencia több workshop és előadás keretében mutat kiváló módszereket, példákat arra, hogy miként lehet a kooperatív csapatokban rejlő erőt kihasználni, az együttműködést fejleszteni.

„A Nemzetközi Coach Szövetég Magyar Tagozata 2008-ban alakult és immár hét éve aktív és meghatározó szereplője a hazai coach szakmának. Nagy örömmel rendezzük meg idén a nemzetközi coaching hét keretében konferenciánkat, mellyel legfőbb célunk, hogy coach-okkal és a vállalati oldal gyakorló HR szakembereivel közösen alaposan körbejárjuk azokat a lehetőségeket, azt a szemléletmódot és azt az erőt, amit ez a segítő szakma képes megmozgatni. Meggyőződésünk, hogy a coaching képes jobbá tenni a világot, elősegíteni piaci vagy akár nonprofit szervezetek működésének hatékonyságát, illetve a vezetők, munkavállalók személyes fejlődését” – fogalmazott Bite Barbara, a Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozatának idei elnöke a rendezvény kapcsán.

A konferencia egyes részei StreamPunk-nak köszönhetően online is követhetőek lesznek az esemény Ustream oldalán.

 További információ és regisztráció a konferenciára: http://www.coachfederation.hu/esemenyek/valtozasgeneratorok-icf-coach-konferencia/2015-05-21



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés