Connect with us

technokrata

Hallgass zenét stílusosan: Új fej- és fülhallgatók a Samsungtól

Level On Wireless_k

Dotkom

Hallgass zenét stílusosan: Új fej- és fülhallgatók a Samsungtól

A Samsung tovább bővíti vezeték nélküli audio termékeinek választékát.

A Samsung bejelentette a Smart Bluetooth audio termékcsaládjának két legújabb tagját, a Samsung Level On Wireless és a Samsung Level Link készülékeket. A Samsung Level On Wireless fejhallgató a legújabb Samsung technológia révén csúcsminőségű hangzást és tökéletes megjelenést nyújt azon zenerajongók számára, akiknek a prémium hangminőség mellett az elegáns kialakítás is fontos. A Samsung Level Link a Bluetooth™ technológia segítségével könnyedén alakítja át a hagyományos audio termékeket vezeték nélküli készülékekké. A május elejétől kapható termékek könnyű kezelhetősége a személyre szabható mobil alkalmazásnak is köszönhető.

„A Samsung Level termékcsaláddal egyesítettük az iparágon belüli legmodernebb technológiát a dizájn terén meglévő szakértelmünkkel annak érdekében, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb hangélményt kínáljuk. A Samsung Level On Wireless és a Level Link termékek a Samsung széles körű mobil innovációs tapasztalatára építve gazdagítják a kiegyensúlyozott hangzást, tökéletes kényelmet, hordozhatóságot és stílusos megjelenést kínáló audio kiegészítőink választékát” mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának vezetője.

Level On Wireless_k

Level On Wireless

A kör alakú, puha szivacspárnák elegáns, igényes kinézetet és kellemes érzetet kölcsönöznek a Samsung Level On Wireless fejhallgatónak. A hat beépített mikrofonnal rendelkező fejhallgatót Active Noise Cancellation (ANC) zajszűrő funkcióval szerelték fel a tisztább és zavartalan hangélmény érdekében, amely telefonbeszélgetés közben jobb hangátvitelt is biztosít. A kétrétegű membránrendszer segít elnyomni a túlzott rezgéseket, csökkenteni a zajokat, és széles frekvenciatartományon belül teszi lehetővé a kiváló hangvisszaadást.

A felhasználók számos funkciót kezelhetnek a Level On Wireless könnyen használható érintőfelületén anélkül, hogy megérintenénk a csatlakoztatott készülékeket, így például az S Voice-t és a hangerőbeállítást, valamint a zeneszámok lejátszását, megállítását és átugrását. A fejhallgató egyedülálló Sound Sharing funkciójának köszönhetően az ügyfelek könnyedén megoszthatják kedvenc zenéiket a többi Level On Wireless felhasználóval.

Level Link

A Samsung Level Link készüléke Bluetooth™ csatlakozáson keresztül lehetővé teszi a hagyományos audio eszközök vezeték nélküli használatát. A felhasználóknak csupán csatlakoztatniuk kell a Level Linket a fülhallgatójukhoz, headsetjükhöz, hangszóróikhoz vagy a televíziójukhoz, majd azt egy Bluetooth™ képes eszközzel párosítva ugyanazt a kiváló hangminőséget élvezhetik, mint amelyet a hagyományos audio eszközeiken is. A Level Linkkel a küldési és fogadási üzemmódot egy gomb segítségével egyszerűen megváltoztathatjuk, s ezzel a felhasználó megszabadulhat a vezetékek által okozott kényelmetlenségtől. A felhasználók egyszerre akár két Bluetooth™ képes eszközre is átküldhetik audio tartalmaikat, s így lehetővé válik, hogy zenéiket azonnal megosszák barátaikkal. A Level Link aptX Low Latency kodekje pedig gondoskodik a videónézés közbeni gyors hangátalakításról, így a hangok sem csúsznak el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle