Connect with us

Hirdetés

technokrata

A védelem, amire a fiataloknak szüksége van

Dotkom

A védelem, amire a fiataloknak szüksége van

A Barracuda NG Firewall új biztonsági funkciókkal segíti elő a fiatalok tudatos internethasználatát.

A Barracuda Networks, Inc. (NYSE: CUDA), a felhőhöz kapcsolódó biztonsági és tárolási megoldások egyik vezető szállítója bejelentette az NG Firewall termékcsalád legújabb változatát, amely számos új funkciót és frissítést tartalmaz a beállítás, az adminisztráció és a felügyelet egyszerűsítése érdekében. A tűzfal önkiszolgáló konfigurálási lehetőséget biztosít a MacOS, Windows és iOS rendszereket használó távoli végfelhasználók számára VPN-kapcsolataik néhány kattintással történő konfigurálásához. Az újgenerációs szoftver emellett lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a SafeSearch és a YouTube for Schools szolgáltatások szabályainak betartatását megjelöljék a tűzfalbeállításokban. A tűzfal megjelenésével egyidejűleg a vállalat piacra dobta az új Barracuda NG Firewall Remote iOS applikációt is, amellyel a rendszergazdák egyszerűen férhetnek hozzá az NG vezérlőpultokhoz iOS eszközeikről.

barracuda_firewall

„A Barracuda NG Firewall legújabb verziója az alkalmazásfüggő forgalomfelügyelet mellett olyan újgenerációs biztonsági funkciókkal is fel van vértezve, amelyek segítik az óvodák, általános iskolák és középiskolák igényeinek kielégítését. Ezeket a fejlesztéseket a teljes körű védelmet kínáló Total Threat Protection kezdeményezésünk keretében nyújtjuk ügyfeleinknek” – mondta Klaus Gheri, a Barracuda hálózatbiztonságért felelős alelnöke.

barracuda_logo

A Barracuda NG Firewall legújabb verziójának kiemelt funkciói:

– SafeSearch – lehetővé teszi a biztonságos keresés betartatásának engedélyezését, így a keresések során a legszigorúbb házirendek érvényesülnek. 
– YouTube for Schools – olyan beállítások hozhatók létre, amelyekkel a diákok hozzáférhetnek a YouTube EDU oktatási célú tartalmaihoz, miközben korlátozzák a YouTube nem oktatási célú tartalmainak elérését. 
– Wi-Fi házirend betartatása – az iparágvezető vezeték nélküli infrastruktúra-megoldások használatával a Wi-Fi hozzáférési pontok integrálhatók a láthatóságnak és a házirendeknek való megfelelőség érdekében. 
– Távelérés-kezelés – lehetővé teszi a Mac OS X, Windows és iOS eszközök távelérés-felügyeletének konfigurálását egy önkiszolgáló portálon keresztül. 
– Barracuda NG Remote iOS alkalmazás – egyszerű távoli hozzáférést biztosít a Barracuda NG Firewall tűzfal rendszergazdáinak a szoftver vezérlőpultjaihoz és készülékeihez bárhonnan és bármikor.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés