Connect with us

Feltöltőkártyás vagy a Vodafone-nál? Ennek örülni fogsz!

roaming

Dotkom

Feltöltőkártyás vagy a Vodafone-nál? Ennek örülni fogsz!

A Vodafone folytatja a roaming díjak megszűntetését és így május elsejétől már a feltöltő kártyás ügyfelei is a hazai árakon használhatják telefonjukat az Európai Unió és több más európai ország területén.

Április elseje óta az új Vodafone Red EU csomagok ügyfelei az Unióban valamint Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban minden további költség nélkül pontosan ugyanúgy használhatják telefonjukat, mint itthon.

A Red EU Roaming szolgáltatással egy időben a Vodafone bevezette Világ Napijegyet most pedig a feltöltő kártyát használó ügyfeleinek is lehetővé teszi, hogy a hazai árakon telefonáljanak az Unióban valamint Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban.

roaming-charges

Hívás, SMS hazai áron

A Vodafone Magyarország által május elsejével bevezetett díjmentes „Európa hazai áron”opcióval a feltöltő kártyás ügyfelek is a hazai perc és SMS alapdíjakkal telefonálhatnak, vagy küldhetnek haza üzenetet az EU tagállamokból, valamint Izlandról, Liechtensteinből, Norvégiából, Svájcból és Törökországból. Az opcióval természetesen a hívásfogadás ingyenes ezekben az országokban.

Az ingyenes „Európa hazai áron” opciót egyszer kell megrendelni az ügyfélnek és lemondásig érvényes és természetesen az opció választásával a hívásfogadás is díjmentessé válik.

A szolgáltatás megrendelhető az online ügyfélszolgálaton, vagy SMS-ben a 1270-es számon a EUHAZAI üzenet elküldésével.

roaming

Adat forgalom napijeggyel

Az „Európa hazai áron” opció bevezetésével párhuzamosan a Vodafone a feltöltő kártyás ügyfelek számára bevezeti az „Európa adat napijegyet”, mellyel ügyfelei napi 100 MB adatforgalmi keretet kapnak napi 990Ft-ért. A keret a  megrendelés napján magyarországi idő szerint éjfélig használható fel, lemondani nem kell, éjfél után ugyanis automatikusan deaktiválódik. Az „„Európa adat napijegy” érvényes az  Európai Unió összes országában, továbbá Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és  Törökországban.

A napijegyet az Európa hazai áron opcióhoz hasonlóan az online ügyfélszolgálaton, vagy SMS –ben a 1270-es számon lehet megrendelni az „ ADATNAPI” üzenettel.

A Vodafone feltöltő kártyás ügyfelei természetesen egyszerre is igénybe vehetik az Európa hazai áron opciót és az Európa adat napijegyet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő