Connect with us

technokrata

A legjobb gémerek is Logitech eszközöket használnak

logitech_team_empire

Dotkom

A legjobb gémerek is Logitech eszközöket használnak

Logitech, a gamer kiegészítők egyik vezető fejlesztője a mai napon bejelentette, hogy a Team Empire – Oroszország vezető, profi játékos csapata – tagjai mostantól kizárólag egy számukra összeállított Logitech G hardware mixet fognak használni a bajnokságok alkalmával. A versenyek során használt összeállítás headset-eket, egereket, billentyűzeteket és egérpadokat tartalmaz. A Team Empire emellett a növekvő érdeklődésnek örvendő játékos eseményeken a Logitech hivatalos, Oroszországi képviselőjeként is felléphet.

“Az eSport egyre hangsúlyosabb részt szakít magának a PC-s játékok piacán, és ez igaz Oroszországra is,” mondta el Andreas Schicker, a Logitech Gaming EMEA vezetője. “A Team Empire hosszú ideje jelentős szereplő a gaming területén. Nagy megtiszteltetés számunkra a keleti piac legjobb játékosaival együttműködni. Az együttműködésnek és a csapat visszajelzéseinek köszönhetően a legjobb játékos perifériákat fejleszthetjük.” – tette hozzá.

logitech_team_empire

A Team Empire Oroszország és a Független Államok Közösségének egyik vezető csapata, legyen szó bármilyen eSport ágról. A szervezetet 2004-ben alapították, központja Moszkvában található. A Team Empire Oroszország egyik legnagyobb és legismertebb – elsősorban StarCraft II, Dota2, Hearthstone, Call of Duty, Heroes of the Storm és League of Legends csapataikról – játékos szervezete.

“Büszkén válunk a mai naptól a Logitech G család tagjává, örülünk, hogy mi képviselhetjük őket Oroszországban. Hosszú út áll előttünk, mindent meg fogunk tenni a siker érdekében”, – mondta el Sergei Bikovskiy, a Team Empire menedzsere.

Örülök, hogy újabb partnerre találtunk a Logitech G által. A játékos eszközök minősége fontos szempont a bajnokságokra való készülés során. Az új lehetőségekkel mostantól még nagyobb sikerekre törhetünk”- mondta el Roman “Resolut1on” Fomynok, a Team Empire Dota2 csapatkapitánya.

A Logitech által támogatott eSport csapatokról, illetve CS:GO, Dota2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends, Super Smash Bros. Melee és sok más eSport bajnokságokról további infókat Facebook oldalunkon és @LogitechG Twitter csatornánkon találtok.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő