Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme egy jó ajándék Anyák napjára

Dotkom

Íme egy jó ajándék Anyák napjára

5 ok, amiért a szüleink is imádnák az e-könyv olvasókat.

Az idősebb generáció tagjai hajlamosak a bizalmatlanságra a technikai kütyükkel szemben, még akkor is, ha azok sokszor megkönnyíthetnék életüket. Egy e-könyv olvasó számos előnnyel bír, többek között kíméli a szemet és segítségével az összes kedvencét magával viheti, bármerre jár is.

A közelgő Anyák napja alkalmából a PocketBook öt nyomós érvet szedett össze, ami miatt érdemes egy e-olvasóval meglepni édesanyánkat.

  1. Nem fárasztja a szemet

A tükröződésmentes E Ink kijelző kíméli a szemet, a beépített háttérvilágítás pedig a fényviszonyoktól függetlenül jól láthatóvá teszi a szöveget akár sötétben, akár a tűző napsütésben szeret olvasni.

  1. Mindig tökéletes betűméreten olvashatunk

Az érintőképernyős készülékeken egyetlen mozdulattal állítható a betűméret, így akár szemüveg nélkül is olvashatnak a gyengébben látók.

PocketBook-MD

  1. Egyszerűen kezelhető

A PocketBook e-olvasók intuitív kezelőfelületén rendkívül egyszerű eligazodni még azoknak is, akik nincsenek hozzászokva hasonló készülékek használatához. Lapozni a képernyő érintésével vagy a lapozó gombok megnyomásával lehet, a könyvek közötti eligazodást pedig nagyméretű borítóképek segítik.

  1. Tudja, hol tart az olvasásban

Az e-könyv olvasón nem kell megjegyeznie, hogy hol tart éppen a történetben, a készülék automatikusan ott nyitja ki a könyvet, ahol legutoljára bezárta.

  1. Egy életre elég könyvet tárolhat rajta

Egy PocketBook olvasó 4 GB beépített memóriával és microSD bemenettel könyvek ezreit képes tárolni, lehetővé téve, hogy egy egész könyvtár lapuljon a kistáskában.

+1.       Nem kell töltögetni

Egyetlen feltöltéssel akár több hónapon keresztül is lehet rajta olvasni, így bőven elég a családi látogatások alkalmával ránézni, érdemes-e már feltölteni.

Ha az ünnepre a virágcsokron kívül egy kedves és hasznos ajándékban is gondolkodik, érdemes fontolóra venni egy e-könyv olvasó által kínált tökéletes olvasásélményt is.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés