Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen még nem volt: Itt a WiFi-s fejhallgató!

Dotkom

Ilyen még nem volt: Itt a WiFi-s fejhallgató!

Újabb izgalmas újdonság valósul meg, hála a Kickstarternek.

Mikor fordult elő utoljára, hogy valaki meglepődött egy vezeték nélküli fejhallgatón? Bizonyára igen régen. Pedig a legújabb, Kickstarter projektként bemutatkozó Aivvy Q fejhallgatóra érdemes odafigyelni, ugyanis nem akármilyen funkciókkal rendelkezik. Az okostelefon nélkül működő eszközben 32 GB-nyi beépített memóriát is elhelyeztek, melyet akár WiFi-ről is feltölthetünk tartalmakkal.

avvy

Jó hír, hogy a Q képes arra, hogy maga szinkronizálja a felhővel a zenéinket, így egy-egy új album letöltése után akár automatikusan is megjelenhet a repertoárban a dal. Az eszköz egyébként hagyományos fejhallgatóként is működik, ilyenkor egy kábelt kell a készülékbe csatlakoztatni. A tulajdonos tehát eldönheti, hogy a telefonjáról, vagy inkább magáról a fejhallgatóról hallgasson zenét. 

Az Aivvy Q természetesen érintésérzékeny felülettel is rendelkezik, így a felhasználónak elég néhány apróbb mozdulat, hogy az előző vagy épp a következő zeneszámra ugorjon. A fejhallgató szinte biztosan piacra kerül majd, ugyanis az alkotók már összeszedték a szükséges pénzmennyiséget a Kickstarteren, így már csak a megjelenés dátuma a kérdéses. 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés