Connect with us

technokrata

Frissítések az Apple-nél: Itt az iOS és az OSX új verziója!

ios8osx

Dotkom

Frissítések az Apple-nél: Itt az iOS és az OSX új verziója!

Az iOS és az OSX alapú készülékek is frissültek.

Igazán kitett magáért az Apple, hiszen minden iOS illetve Mac tulajdonos örülhet a legújabb frissítéseknek. Az iPhone 4S, az iPad 2 és az 5. generációs iPod Touch illetve újabb modellek az iOS 8.3-mal gazdagodtak, mely amellett, hogy stabilabb és gyorsabb működést garantál, hibákat is javít.


iphone6

Ebben a tekintetben igen jó munkát végeztek az Apple szakemberei, a CarPlay-től kezdve az iMessage-n át a Térképig az iOS összes aspektusát átvizsgálták. Emellett megjelent az új emoji billentyűzet, illetve a kompatibilis iPhone készülékek mostantól vezeték nélkül is csatlakoznak a CarPlay kompatibilis autókhoz. A közel 300 MB-os frissítés ingyenesen elérhető.

photosmac2

Az iOS mellett a Mac-eket is érdemes frissíteni, hiszen az ősszel megjelent Yosemite legújabb 10.10.3-as kiadása is elérhetővé vált. Ez amellett, hogy számtalan hibajavítást is tartalmaz, megoldja a régóta fennálló WiFi problémát is. Emellett végre mindenki számára elérhetővé vált az iPhoto-t és az Aperture-t váltó Photos app is. Akárcsak az iOS 8.3, ez a frissítés is ingyenes.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek