Connect with us

technokrata

Ezt látnod kell: Így még nem kérték meg senki kezét!

leanykeres

Dotkom

Ezt látnod kell: Így még nem kérték meg senki kezét!

A virtuális valóság segítségével kérte meg egy amerikai srác a barátnője kezét.

Egy technológia akkor válik igazán úttörővé, ha a korai elfogadók után a nagy többség figyelmét is felkelti. Jelenleg ugyan még igencsak gyerekcipőben jár a virtuális valóság, ám ha az alábbi videóból indulunk ki, akkor hamarosan bizony a mindennapi életünk része lehet ez az egyelőre még különlegességnek számító megoldás.

Amikor Mike Rios úgy döntött, hogy megkéri élete szerelme, Maggie kezét, egy igazán ötletes megoldást eszelt ki az alkalomra. Mike egy Google Cardboardot vásárolt, ez lényegében egy olcsó, kartonpapírból készült termék, amibe a telefont belehelyezve virtuális valóság élményt kap a felhasználó. Ezután rengeteg aranyos, visszaemlékezős képet készített a barátaival, melyek a szemüveg mozgatása során jelentek meg Maggie szemei előtt. 

A végén természetesen megjelent a nagy kérdés, amire már most elárulhatjuk, hogy pozitív válasz született! Az biztos, hogy nem Mike és Maggie története lesz az utolsó ilyen leánykérés, kíváncsian várjuk, hogy mások mit hoznak ki a virtuális valóságból.

Tovább
Kapcsolódó cikkek

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák