Connect with us

technokrata

Ezzel kényelmesen dolgozhatsz a táblagépeden!

Dotkom

Ezzel kényelmesen dolgozhatsz a táblagépeden!

Igen hasznos tartozékot mutatott be a mai napon a Logitech.

A Logitech a mai napon bejelentette Android és Windows mobil eszközökhöz tervezett Keys-To-Go billentyűzetét. A Bluetooth kiegészítő könnyű, vékony, vízlepergető felülettel rendelkezik, így megfelelő kiegészítője lehet a hordozható eszközöknek.

A vékony kialakítás mellett a Keys-To-Go átgondoltan elhelyezett billentyűkkel érkezik, kiegészítve egy sor Android, illetve Windows gyorsgombbal. Az Android és Windows felhasználók számára készülő verzió mellé ezen kívül egy hordozható aljzatot is mellékel a vállalat, melyet a billentyűzethez csatlakoztatva függőleges pozícióban tarthatjuk okostelefonunkat, így segítve munkánkat és az ideális betekintési szöget.

Custom_format_Dwell AW_enviro 1 copy

Custom_format_Keys-to-go_Android_Black_BTY2“Először iPad készülékekre jelentettük be a Keys-To-Go-t, és az eszköz hamar slágertemékké vált,” mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. “Igazán örülünk, hogy az iOS eszközökön már bizonyított, könnyen hordozható, és kiváló gépelési élményt biztosító kiegészítőt immár az Android és Windows felhasználók számára is elérhetővé tehetjük. Legyen szó tabletről, phabletről, vagy telefonról. Az eszköz kialakításának hála bárhová magunkkal vihetjük, így biztosítva az optimális gépelési élményt útközben is.”

Custom_format_Keys-to-go_Android_Black_BTY2 Custom_format_Keys-to-go_Android_Black_BTY2

Custom_format_Dwell AW_enviro 2Árak és elérhetőség

A Logitech Keys-To-Go Android 4.1, illetve Windows® 7 operációs rendszereket, illetve ezek utódait támogatja. Az USA-ban, valamint Európában és Ázsia bizonyos országaiban várhatóan április elején jelenik meg. Ajánlott kiskereskedelmi ára 69.99 Euró. További információért nézzetek szét a www.logitech.hu weboldalon Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin