Connect with us

technokrata

Már letölthető az Internet Explorer utódja

Dotkom

Már letölthető az Internet Explorer utódja

Megérkezett a Spartan böngésző első előzetese.

A Microsoft végre kész lecserélni az Internet Explorert, és a Windows 10 bejelentésekor bemutatott Project Spartan már elérhető a Insider programban résztvevők számára. A letöltéshez nincs más dolgunk, mint feliratkozni a programba, amit ezen az oldalon tehetünk meg.

Joe Belfiore, az Operating Systems Group vállalati ügyekért felelős alelnöke jelentette be, hogy az új Window 10 operációs rendszerhez fejlesztett Spartan böngésző előzetesét először teszik hozzáférhetővé a Windows Insider programban résztvevők számára.

Teljesen új, letisztult design jellemzi az új böngészőt, amely a meglátogatott oldalt állítja a figyelem középpontjába. A már januárban bejelentett új funkciók egy része is elérhető lesz a Spartan tesztverziójában: többek között a beépített Cortana és közösségi funkciók. Az új böngésző új renderelő motorral érkezik, amely nagyobb gyorsaságot, biztonságot és megbízható működést biztosít.

A Spartant röviddel a Microsofton belüli teszt után bocsátják a Windows Insider program résztvevőinek rendelkezésére, akiktől a Microsoft várja a visszajelzéseket is.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle