Connect with us

technokrata

Mindent tudni fog rólunk a Facebook

facebook_man

Dotkom

Mindent tudni fog rólunk a Facebook

Elképesztő videóelemző rendszert mutatott be a Facebook.

Egészen elképesztő videót mutatott be Mark Zuckerberg az F8 konferencián. A Facebook ugyanis már túllép a szövegfelismerésen, egyenesen a videók tartalmának elemzésénél tartanak. Zuckerberg szerint az új megoldásuk segítségével izgalmasabbá válik az üzenőfal, mivel csak azokat a videókat láthatjuk majd, amelyek tényleg érdekelnek minket.

Artificial intelligence can help us understand what’s happening in video, images and text so we can be smarter about showing you content that is more interesting to you.At F8, our AI research team showed a system we’ve built that can identify what sport is being played by watching a video like a person would. If you’re a baseball fan, for example, you could imagine this system highlighting relevant clips you might care about.Here’s a video of the system at work, including recognizing some really obscure and unexpected sports. #f8

Posted by Mark Zuckerberg on Thursday, March 26, 2015

 

Így például, ha a Facebook érzékeli, hogy rajongunk a sportért, akkor figyelni fogja a sporttal kapcsolatos videókat és azokat mutatja majd nekünk, nem a másik ismerős által feltöltött sminktippeket. Ezzel a rendszerrel elképesztő információmennyiségre tesz szert a közösségi oldal, hiszen így már nemcsak a szövegeink és képeink, de a videóink tartalmát is megismerik a cég szerverei.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle