Connect with us

technokrata

Itt a meglepetés: Prémium hangzásra vált a HP

hp_laptop

Dotkom

Itt a meglepetés: Prémium hangzásra vált a HP

Nem akármelyik céggel kötött friss szövetséget a Hewlett-Packard, miután felmondták a régit.

Talán olvasóinknak sem kell közelebbről bemutatnunk a Beats márkát, hiszen a Dr. Dre által fémjelzett márka az elmúlt években igen komoly pályát futott be. Ennek csúcspontjaként az Apple egy kisebb vagyonért szépen felvásárolta magának az egész céget. Azonban sejthető volt, hogy ennek a tranzakciónak lesznek még utóhatásai és most el is érkeztünk egy ilyen helyzethez.

A Beats és a HP már hosszú ideje együttműködtek, hogy a laptopok hangzását kissé feldobják. Ennek azonban most vége, ugyanis a HP bejelentette, hogy szakít a Beats-szel, ami bizonyára kényszerű lépés a vállalattól. Azonban a marketingesek már előre gondolkodtak, mivel a szakítás közben már előkészítették a terepet annak a cégnek, amely mondhatni felváltja a Beats-et és a jövőben gondoskodni fog a HP készülékek hangzásvilágáról.

bo_omen_hp-980x420

Ráadásul nem akárkiről van szó, a Beats helyébe ugyanis a Bang & Olufsen lép, amely többek között az ASUS-szal is partnerségben van. Márpedig a dán vállalat jócskán magasabb ligában játszik, egy igazi prémium márkáról beszélhetünk. Hamarosan tehát ők fogják finomhangolni a HP bizonyos PC, laptop és tablet termékeinek hangzását, továbbá a nevükkel ellátott tartozékokra is számíthatunk.

Noha a Beats együttműködésnek elsősorban szoftveres nyomai voltak, az ígéretek szerint ezúttal sokkal komolyabb lesz a változás. Egészen az alaplapi áramköröktől kezdve nyúlnak bele a rendszerbe, így a nevükhöz méltóan valódi prémium hangminőséget várhatunk majd. Ráadásul sokat nem is kell várni, hiszen az első B&O együttműködéssel készült termékek már idén tavasszal piacra kerülnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle