Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Yolify, a magyar bakancslista alkalmazás

Dotkom

Bemutatkozott a Yolify, a magyar bakancslista alkalmazás

A Yolify egy új, magyar fejlesztésű alkalmazás, amelynek célja, hogy segítse a felhasználót személyes életcéljainak az elérésében.

Sok ember számára nem kis problémát jelent a munkával töltött napok között adódó szabadidő megszervezése úgy, hogy az hőn áhított, nagyobb céljai elérését szolgálja. Ez a tapasztalat sarkallta a magyar fejlesztőcsapatot, amikor elkészítették a Yolify névre hallgató bakancslista alkalmazást. Az applikáció két problémára kínál megoldást: egyrészt segít összegyűjteni a felhasználó számára kívánatos célokat, másrészt a közösség révén megadja a szükséges motivációt azok eléréséhez.
Akik regisztrálnak, nemcsak a saját listájukon szereplő tételeket láthatják, hanem a közösség más tagjai által létrehozott célok között is böngészhetnek. Ezáltal az alkalmazás folyamatosan bővül ötletekkel és lehetőségekkel, amelyek mind arra ösztönzik a felhasználókat, hogy megszokott komfortzónájukból kilépve, folyamatosan új célokat tűzzenek ki maguk elé.
yolify_pr_discover
A létrehozott célok mellett szerepelhet feltöltött kép, illetve megadható a helyszín és a dátum is. Azok, akik pedig teljesítették az adott tételt, megoszthatják kapcsolódó tapasztalataikat másokkal, elláthatják a közösség tagjait javaslatokkal, és esetleg kifejthetik, mi az, amitől óva intik őket. Az elért eredmények telefonról, a Yolify alkalmazáson keresztül, egy kép kíséretében egyetlen gombnyomással megoszthatók a Facebook-on és a Twitteren is, hiszen ki ne szeretné világgá kürtölni, hogy végre eljutott a Grand Canyonhoz vagy a lelátóról nézhette a labdarúgó világbajnokság döntőjét. Az applikáció számon tartja az egyes személyek kitűzött és teljesített céljait, és a rendszeresen frissített lista bármikor elérhető és visszakereshető más tagok számára is. Ily módon az alkalmazás böngészése során a felhasználó megismerhet hozzá hasonló érdeklődésű embereket, követheti őket és értesülhet arról, mi történik velük, milyen álmokat vesznek fel bakancslistájukra vagy éppen milyen célokat teljesítenek.
Lehetőség van továbbá különböző jelvények gyűjtésére is, amelyek bizonyos előre megszabott feltételek alapján, a nyújtott teljesítmény jutalmaként szerezhetők meg.
Az alkalmazás már letölthető a Google Playről, az iPhone-os verzióra várhatóan az év végéig várni kell.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés