Connect with us

technokrata

Így készülhetsz a matek érettségire gyorsan és hatékonyan

easymaths

Dotkom

Így készülhetsz a matek érettségire gyorsan és hatékonyan

Sosem volt ennyire szórakoztató a matek érettségire való felkészülés, az easyMaths online videóinak köszönhetően ugyanis lehetőség nyílik bárhol, bármikor, hatékonyan elsajátítani a tantárgy középszintű témaköreit.

Amiben interaktívan részt veszünk, azt könnyebben megértjük, arra, ami pedig szórakoztat, jobban fogunk emlékezni. A felsőoktatásban már bizonyított easyMaths érettségire összpontosító online oktatóvideói éppen ezt a két tulajdonságot hozzák szintézisbe a matematika égisze alatt. Az easyMaths.hu/matekerettsegi oldal ugyanis képes megmutatni még ennek a sokak által rettegett tantárgynak is a legjobb oldalát úgy, hogy az oktatás során a diákok nyelvén, érthetően és olykor egészen mulatságos hangvétellel közelíti meg a fiatalokat.

Általában ma Magyarországon a felsőoktatási intézményekbe való bekerülés feltétele, hogy a diák megfelelő eredményekkel végezze el a középiskolát. Következésképpen azt, hogy az érettségi után milyen típusú, minőségű és árú képzésnek lehetünk részesei, az év végi jegyeink mellett lényegében az érettségin elért pontjaink határozzák meg. A középiskolás számtan esetében általában a száraz és az egyhangú szavak merülnek fel mint jelzők, ezért rengeteg diáknak nehézséget okoz, hogy átfogó, biztos tudással rendelkezzen a végső számonkérés napján, mely igencsak rányomhatja a bélyegét a későbbi évekre. A tanulók jelentős része fordul így segítségért iskolai kereteken kívül is. A korrepetálásra való igény az érettségi előtt különösen megnő, ugyanis ilyenkor még az a diák is átismételné a várható típusfeladatokat, akinek alapvetően nincs problémája a
matematikával.

easymaths

A magántanár szolgáltatás azonban a családnak gyakran jelentős többletkiadást, a diáknak pedig egyértelműen plusz energiát jelent az érettségi előtt amúgy is feszített tempójú időszakban. Az oldal 20 órányi online tananyagban tekinti át a középszintű matek 13 témakörét. Mivel az oldal összesen 68 videójából 21 ingyenesen elérhető, a diákok bele tudnak tekinteni az egyes témakörök bemutatkozó videójaként is szolgáló első egy-két “tanórába”. Az easyMaths alapvető törekvése tehát, hogy széles körben, helytől és időtől függetlenül tegye hozzáférhetővé a matematika tudást, mindemellett pedig kényelmes és hatékony
tanulási lehetőséget biztosítson a diákoknak. Cél továbbá, hogy az online oktatás igénybe vételének lehetőségével az érettségizők eddiginél nagyobb hányada fordítson időt a felkészülésre úgy, hogy közben még élvezi is azt. Így a most még középiskolás, az ezt követően azonban továbbtanulást tervező diákokban pozitív irányban változik a tanulásról kialakított kép, mely igen hasznos alapot jelenthet a jelenlegitől igen eltérő követelményrendszer jellemezte felsőoktatásbanSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák