Connect with us

technokrata

Üveg asztalon játszanál? Itt a Te egered!

IMG_8716

Dotkom

Üveg asztalon játszanál? Itt a Te egered!

Négy perc töltéssel egy teljes napig bírja, kialakítása pedig kényelmes tartást biztosít a kéznek.

A Logitech a mai napon bemutatta legújabb, MX Master nevű, vezeték nélküli egerét. Az egeret a több képernyőn, eszközön és operációs rendszeren egyidejűleg történő munkára tervezték, az eszköz az ilyen jellegű, komplex környezetet is magas precizitással kezeli.

A Logitech MX Revolutiont és a Performance MX-et is magába foglaló termékpaletta következő állomása, az MX Master formája kényelmes tartást biztosít a kéznek és a csuklónak is, a gombok és a görgő különleges kialakítása és elhelyezkedése pedig a több órán át tartó munkához is ideális.

IMG_8751_fix

A rágcsáló sebességhez igazodó görgetési rendszere automatikus váltásra képes a kattintásonkénti görgetésről a hipergyors szkrollozásra, az egeret ugyanakkor felszerelték a nagyujjra optimalizált, oldal irányú görgetést lehetővé tevő, és egy, az oldalak közötti váltásra tervezett gombbal is. Az egeret Windows és Mac számítógépekkel, laptopokkal és tabletekkel is használhatjuk, az MX Master kütyüjeinkkel a mellékelt Unifying Receiveren, vagy Bluetoothon keresztül is képes kommunikálni. Az egérrel egyszerre akár három eszközt is használhatunk. Az MX Masteren található Easy-Switch gomb segítségével váltogathatunk a képernyők, operációs rendszerek között, egy speciális gombnak köszönhetően pedig a Mac-es gesztusok végrehajtására is képes az egér.

A Logitech Optionsszoftver segítségével az összes gomb személyre szabható, a Logitech Darkfield lézeres szenzor pedig gyakorlatilag minden – még üveg és fényes – felületen is lehetővé teszi a navigálást.

IMG_8757

Az egér újratölthető akkumulátora használattól függően, egy feltöltéssel akár 40 napig is bírja, a beépített Led pedig figyelmezteti a tulajdonost, amennyiben az egeret tölteni kell. Négy perc feltöltéssel egy teljes napi használatot kapunk, de az egeret akár töltés közben is lehet használni.

„A Logitech MX Master egy gyönyörű, személyre szabható egér, amely egyben sokoldalú vezérlést, nagyfokú precíziót és sebességet is biztosít,” – mondta el Charlotte Johs, a vállalat számítógép perifériákhoz kapcsolódó üzletágának alelnöke. „A navigációs lehetőségek magas száma, és az egér fejlett képességei eddigi legjobb termékünkké teszik az MX Mastert.”

Árak és elérhetőség

A Logitech MX Master vezeték nélküli egér várhatóan 2015 áprilisától lesz elérhető Európában. Ajánlott kiskereskedelmi ára 99.99 Euró.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle