Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rangos díjat zsebelt be a Canon

Dotkom

Rangos díjat zsebelt be a Canon

A vállalat Océ PlotWave 500 rendszere nagy sikert aratott az iF Design Awards 2015 rendezvényen.

A Canon nemrégiben óriási elismerést zsebelhetett be, az Océ PlotWave 500 széles formátumú nyomtatórendszer ugyanis megkapta az iF Design Awards 2015 rendezvény „iF Gold Product Design” díját. Az Océ PlotWave 500 annak a hét Canon terméknek az egyike, amelyek értékes elismeréseket kaptak.

A nemrégiben megjelent Océ ColorWave 500 és 700, valamint a széles formátumú Océ ColorWave 900 nyomtatók egyaránt megkapták az iF terméktervezési díjait, számos más Canon eszközzel együtt. (A Canon termékei immár a huszonegyedik egymást követő évben kapnak iF Design díjakat.)

oce500

„Az Océ PlotWave és ColorWave nyomtatók a vizuális és funkcionális tervezés tökéletes egyensúlyát képviselik” – mondta Lakos László, a Canon Hungária Kft. Széles Formátumú Üzletág igazgatója. „Különleges alkatrészeik révén nagy sebességgel és megbízhatóan képesek kiváló minőségű termékeket nyomtatni.  Ergonomikusak, ezért könnyen használhatók, ugyanakkor esztétikus megjelenésükkel bármilyen munkakörnyezetbe jól illenek.  Az érintőképernyős felület különösen egyedi formaelem, amellyel a nyomtatási munkafolyamatok intuitív módon és megbízhatóan irányíthatók.”

Az iF Design Awardsot 1953-ban alapították, és azóta díjazzák vele a különböző területeken elért kiemelkedő tervezési eredményeket.  A Canon először 1989-ben nyert iF Product Design díjat, és azóta sokféle termékével rendszeresen szerepel a kitüntetettek között.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés