Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jönnek a Microsoft programjai a Samsung készülékekre

Dotkom

Jönnek a Microsoft programjai a Samsung készülékekre

A Samsung és a Microsoft partnerségének köszönhetően még több Microsoft szolgáltatás lesz elérhető a felhasználók készülékein.

A Samsung és a Microsoft kiterjesztette a meglévő globális partnerségét, így az üzleti és a hétköznapi felhasználók még több olyan Microsoft szolgáltatást érhetnek el, amelynek köszönhetően hatékonyabban használhatják készülékeiket. Ennek keretében a Samsung az Androidos készülékeire előre telepíti a Microsoft szolgáltatásait és alkalmazásait, ráadásul a mobileszközökön való munkavégzés az új Microsoft Office 365 és a Samsung KNOX üzleti csomag révén sokkal biztonságosabbá válik.

 A Microsoft elhivatottan keresi azokat a lehetőségeket, melyeknek köszönhetően ebben a mobil és felhő fókuszú világban a felhasználók hatékonyabban használhatják készülékeiket. Azzal, hogy a vállalat az újabbnál újabb felhő alapú szolgáltatásait különböző platformokon és készülékeken is elérhetővé teszi jó úton halad ezen stratégiájának megvalósításában.

Samsung Galaxy S5

A felhasználók a következő előre telepített szolgáltatásokat* érhetik el:

  • Mint azt a Mobil Világkongresszuson bejelentették, a Samsung az új Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeire már előre telepítik a OneNote, OneDrive és Skype alkalmazásokat.
  • 2015 első felében a Samsung tervei között szerepel, hogy néhány kiválasztott Samsung Androidos táblagépre előre telepítik a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive és Skype programokat.

A Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge ráadásul két évig további 100 GB ingyenes felhő tárhellyel is rendelkezik a Microsoft OneDrive-nak köszönhetően, így a felhasználók extra tárhelyet kaphatnak.

Az üzleti felhasználók pedig, akik a Samsung B2B csatornáin keresztül vásárolják meg a készüléküket az Office 365 három verzióját is elérik – Vállalati, Vállalati Prémium és a Nagyvállalati verzió – a Samsung KNOX biztonsági megoldásokkal együtt. A Samsung a csomag mellé egy telepítő szolgáltatást is nyújt, hogy megkönnyítse a vállalatok számára a készülékek beállítását, valamint az üzemelés során is folyamatos támogatást biztosít.

 

Samsung-Galaxy-Note-10.1-2014-e1378324914509A Microsoft Office 365 felhő alapú megoldásából adódóan a vállalatok elérhetik a már jól ismert Office alkalmazásokat, ide értve az e-mailt, naptárt, video konferenciahívásokat és a dokumentum frissítéseket is, mindezt zökkenőmentesen bármilyen internetkapcsolattal rendelkező készüléken a PC-től az okostelefonokon át a táblagépekig. A Samsung KNOX-szal a felhasználók könnyedén és mégis teljesen biztonságosan válthatnak készülékükön a privát és vállalati profiljaik között.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés