Connect with us

Hirdetés

technokrata

Galaxy S6-ot szeretnél? Ezekkel a tokokkal igazán menő lesz!

Dotkom

Galaxy S6-ot szeretnél? Ezekkel a tokokkal igazán menő lesz!

A Samsung bemutatta a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekhez készített kiegészítők legújabb kollekcióját.

Nemcsak a technológia hat a divatra, de a mindenkori divat is inspirálhatja a technológiai trendeket, így nem véletlen, hogy a Samsung folyamatosan kapcsolatban áll a híresebbnél híresebb dizájnerekkel” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. „A Galaxy S6-hoz és Galaxy S6 edge-hez készített prémium kategóriás kiegészítők kollekciójával is az a célunk, hogy ötvözzük a divat világát a technológiával. A Samsung továbbra is ösztönzi, és keresi azon újító szellemű és hasznos együttműködési lehetőségeket a divatiparral, amelyek révén lépést tarthatunk a folyton változó felhasználói igényekkel, hogy biztosíthassuk az önkifejezéshez szükséges nélkülözhetetlen eszközöket.”

Galaxy S6_ClearView Case_Group_k

Designed for Samsung program során a márka számos partnerrel működik együtt, és így a legújabb készülékek megjelenésekor széles kiegészítő választékkal kápráztathatja el a felhasználókat. A legújabb kollekcióban olyan tervezők és márkák kaptak helyet, amelyek a Samsunghoz hasonlóan arra törekednek, hogy a kiegészítők segítségével hitelesen kombinálják a divatot a technológiával, s ezzel változatos lehetőségeket biztosítsanak a fogyasztók számára, hogy kifejezzék saját stílusukat, és egyedivé tegyék készülékeiket.

 

A Rich Accessory kollekcióban részt vevő partnerek között találjuk a következőket:

Brand Acc._Burton_k

  • Burton: A Burton termékei világszerte népszerűek a snowboardrajongó férfiak és nők körében. A márka két legnépszerűbb grafikai mintája által inspirált lenyűgöző védőtokjaival a Burton kiegészítők fiatalos lendületet kölcsönöznek a Samsung új készülékeinek.

Brand Acc._Swarovski

  • Swarovski: A Samsung és a Swarovski régmúltra visszatekintő kapcsolatát senkinek sem kell bemutatni. A márka ezúttal is olyan prémium kategóriás, kristályokkal díszített, színes védőtokokkal kápráztatja el a felhasználókat, amelyek jól tükrözik a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge üvegborításának különböző árnyalatait.

A felsorolt hasznos és stílusos kiegészítők között további olyan termékeket is találhatóak, amelyek nagyszerűen kiegészítik a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge vékony, divatos és átgondolt kialakítását. A kibővített kollekció tartalmaz egy clear view tokot, átlátszó tokot, S View tokot, flip tokot, védőtokot, vezeték nélküli töltőt és külső akkumulátort.

A Galaxy S6 és S6 edge kiegészítői a Samsung online áruházban és más értékesítési pontokon lesznek elérhetőek a Galaxy S6 megjelenésével egy időben.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés