Connect with us

Hirdetés

technokrata

A zene szól: Itt vannak a Sony legújabb hangszórói

Dotkom

A zene szól: Itt vannak a Sony legújabb hangszórói

Bemutatkoztak a Sony új, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzói.

A Sony új, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzói ezentúl még kényelmesebbé teszik a kiváló minőségű zenehallgatást és a kedvenc számaid megosztását. A három vezeték nélküli hangsugárzó (SRS-X11/SRS-X33/SRS-X55) kiemelkedő minőségű zenei élményt nyújt, kompakt formában. Ezenfelül pedig a  Bluetooth és NFC révén könnyedén használhatod okostelefonoddal, akár kihangosítóként is, így könnyedén válaszolhatsz a hívásaidra, miközben a kedvenc számaidat élvezed.

A Sony technológiájával még jobb lett a vezeték nélküli zenehallgatás, amely lenyűgöző zenei minőséget biztosít Bluetooth-on keresztül. Az SRS-X33 és az SRS-X55 is a Sony új LDAC audió technológiájával rendelkezik, így akár háromszor annyi adatot képest továbbítani Bluetooth-on keresztül, mint a sima vezeték nélküli technológia. Bármilyen zenéről legyen szó, ezek a készülékek fokozzák az élményt.

Az SRS-X33 és SRS-X55 készülékekbe épített Sony S-Master, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) és a ClearAudio+ technológia együttesen javítják a basszust, a tiszta hangokat és helyreállítják a hangminőséget, ezzel biztosítva a gazdag, finom hangzást.

SRS-X11_B_Black_cw_strap

SRS-X11: A Hang

A kisméretű (61 mm x 61 mm x 61 mm) kocka formájú SRS – X11 a saját kategóriájának legkisebb darabja. A két 10 wattos passzív hangsugárzó dübörgő mély basszust garantál.

Kétszer ennyi hangot szeretnél? Használd a Speaker Add funkciót, amellyel összeköthetsz két SRS-X11 eszközt, így kétszer akkora hangteljesítményt kaphatsz Double üzemmódban, vagy megoszthatod a hangsávokat a Stereo üzemmóddal és élvezheted az igazi sztereóhangzást.

A beépített újratölthető akkumulátor körülbelül 12 óra vezeték nélküli zenehallgatást biztosít neked a nap folyamán.

Az SRS-X11 minden egyéni stílushoz megfelel, hiszen 4 különböző színben (fekete, fehér, kék és piros) válik elérhetővé 2015 áprilisától, melyhez egy szilikon pántot is mellékelnek a könnyebb hordozhatóság érdekében.

SRS-X33_L_Blue_cw

SRS-X33: Kiváló hangminőség, kompakt forma

Az SRS-X33 (85 x 60 x 59 mm) 20%-kal kisebb, mint elődje, az SRS-X3, miközben kiváló hangminőséget biztosít. Tökéletes társ a zenehallgatáshoz a nyári napokon, hiszen a belső akkumulátor 12 órán át nem fog cserbenhagyni, így egész nap tarthat a buli.

A 2 csatornás hangrendszer és passzív sugárzók összteljesítménye 20 watt, amelyek mélyebb basszust tesznek lehetővé, így nyugodtan tekerheted feljebb a hangerőt torzítás nélkül.

Az SRS-X33 2015 májusától lesz elérhető fekete, fehér, piros és kék színben.

SRS-X55_cw_4c

SRS-X55 – A hangsugárzó minden élethelyzetre

Az SRS-X55 a hangminőség új szintjét érte el a kompakt hangsugárzók között, mindezt hihetetlenül stílusos külsőben. A 2.1-es csatorna rendszer és a kettős passzív sugárzók 30 wattos teljesítményen keresztül képesek közvetíteni az ütemeket, amelyek akár egy nagyobb buli felpörgetéséhez is elegendőek.

A beépített, újratölthető akkumulátor 10 órás lejátszási időt tesz lehetővé, így biztosítja az erőteljes hangzást.

Az SRS-X55 2015 májusától elérhető fekete és fehér színben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés