Connect with us

technokrata

Erre vártunk: Ingyenes állami továbbképzés mindenkinek

dugo

Dotkom

Erre vártunk: Ingyenes állami továbbképzés mindenkinek

Minden jogosítvánnyal rendelkezőnek érdemes megragadnia ezt a lehetőséget.

Hazánk közlekedési kultúrája köztudottan nem épp élvonalbeli, ám most az állam segítő kezet nyújt ennek megváltoztatására, mindezt ráadásul ingyen. 2015. március 1-jén elindították a Közlekedésbiztonsági programot, melynek célja, hogy a már jogosítvánnyal rendelkezők megismerhessék a KRESZ aktuális változásait, hiszen aki 10-20 vagy még több éve kezdett járművet vezetni, bizony nem feltétlen van tisztában az azóta érvénybe lépett új vagy megváltoztatott elemekkel. Ezért készült el a www.kreszfelfrissito.hu oldal, melyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság együttműködésével hoztak létre.

dugo

Az oldal segítségével alanyi jogon, ingyenesen frissíthetjük járművezetői elméleti tudásunkat az általunk kiválasztott kategóriákban (beleértve a kerépárost is!). A weboldal a legkorszerűbb e-learning technológiával adja át a szükséges ismereteket, ráadásul a KRESZ módosításain felül a leggyakoribb baleseti okokra és egyéb, a közlekedés biztonságával összefüggő kérdésekre is választ kaphatunk. A képzés csupán két óra alatt elvégezhető, és magánszemélyek mellett kiemelten ajánlott a cégek számára is, különösen ahol a járművezetés alapvető tevékenység. Továbbá még egy különleges akciót is meghirdettek magánszemélyek részére.

 

A képzést sikeresen elvégzők közül 50 ezren egy hatóságilag akkreditált (hivatalos) elméleti képzésen vehetnek részt az általuk választott kategóriában, mégpedig teljesen ingyenesen. Az új közlekedésbiztonsági programmal és a képzéssel  kapcsolatos további információk megtalálhatók a www.kreszfelfrissito.hu weboldalon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle