Connect with us

technokrata

Díjesővel zárta az MWC-t az LG

watchurbane

Dotkom

Díjesővel zárta az MWC-t az LG

Az LG G3 lett a legjobb okostelefon, az LG Watch Urbane okosórák pedig kilenc díjat kaptak a 2015-ös MWC-n.

Az LG Electronics LG G3 készülékét választotta az év okostelefonjának a mobilszolgáltatókat tömörítő GSMA a 2015-ös Mobile World Congress (MWC) szakmai rendezvényen. A telefont minőségéért, változatos funkcióiért és egyszerű használhatóságáért díjazta a szervezet. Az LG Watch Urbane és Watch Urbane LTE okosórájának pedig több vezető médium ítélt oda további kilenc díjat.

GSMA Award Ceremony_G3 Best Smartphone

„Bemutatása óta az LG G3 számos elismerést kapott, világszerte 170 mobiltelefon-szolgáltató vette fel kínálatába, és a készülék sikere nagyban hozzájárult a szektor globális bevételeinek 16 százalékos növekedéséhez” – emelte ki az értékelés kapcsán a GSMA. „A G3 5,5 colos Quad HD kijelzőjével és 13 megapixeles, lézeres autófókusszal felszerelt OIS+ kamerájával rendkívül felhasználóbarát és intuitív használatot biztosít. Olyan újításaival, mint a Smart Keyboard (okos billentyűzet), a szelfikészítést megkönnyítő Gesture for Selfie és Flash for Selfie, illetve az egyedi képernyőzár, , a Knock Code™, egyszerűen kényelmes, „okos” és biztonságos felhasználói élményt nyújt.”

LG G3

Több vezető technológiai médium is az év okosórájának választotta az LG Watch Urbane-t és Watch Urbane LTE-t. Az Android Authority, az Android Central, a PC Pro és az Ubergizmo az LG Watch Urbane-t klasszikus, ám egyben kozmopolita dizájnjáért, illetve az analóg órákéhoz hasonló megjelenéséért értékelte a legkiemelkedőbbnek. A világ első LTE-képes okosóráját, az LG Watch Urbane LTE-t az Android Central, az AndroidPIT, a Digital Trends, az Expert Reviews és a TechnoBuffalo is a kiállítás legjobbjának nevezte. Az óra funkciói közül a szakértők közül többen is kiemelték a kategóriában először alkalmazott NFC fizetési technológiát, illetve az iparág legnagyobb kapacitású akkumulátorát.

watchurbane

„Megtiszteltető, hogy számos szervezet elismerte az LG G3 és az Urbane okosóráink fejlesztésére szánt erőfeszítéseinket” – mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „A jövőben sem hagyunk fel prémiumkategóriás okostelefonjaink és egyéb viselhető eszközeink fejlesztésével és tökéletesítésével annak érdekében, hogy megkönnyítsük vásárlóink életét” – tette hozzá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek