Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjesővel zárta az MWC-t az LG

Dotkom

Díjesővel zárta az MWC-t az LG

Az LG G3 lett a legjobb okostelefon, az LG Watch Urbane okosórák pedig kilenc díjat kaptak a 2015-ös MWC-n.

Az LG Electronics LG G3 készülékét választotta az év okostelefonjának a mobilszolgáltatókat tömörítő GSMA a 2015-ös Mobile World Congress (MWC) szakmai rendezvényen. A telefont minőségéért, változatos funkcióiért és egyszerű használhatóságáért díjazta a szervezet. Az LG Watch Urbane és Watch Urbane LTE okosórájának pedig több vezető médium ítélt oda további kilenc díjat.

GSMA Award Ceremony_G3 Best Smartphone

„Bemutatása óta az LG G3 számos elismerést kapott, világszerte 170 mobiltelefon-szolgáltató vette fel kínálatába, és a készülék sikere nagyban hozzájárult a szektor globális bevételeinek 16 százalékos növekedéséhez” – emelte ki az értékelés kapcsán a GSMA. „A G3 5,5 colos Quad HD kijelzőjével és 13 megapixeles, lézeres autófókusszal felszerelt OIS+ kamerájával rendkívül felhasználóbarát és intuitív használatot biztosít. Olyan újításaival, mint a Smart Keyboard (okos billentyűzet), a szelfikészítést megkönnyítő Gesture for Selfie és Flash for Selfie, illetve az egyedi képernyőzár, , a Knock Code™, egyszerűen kényelmes, „okos” és biztonságos felhasználói élményt nyújt.”

LG G3

Több vezető technológiai médium is az év okosórájának választotta az LG Watch Urbane-t és Watch Urbane LTE-t. Az Android Authority, az Android Central, a PC Pro és az Ubergizmo az LG Watch Urbane-t klasszikus, ám egyben kozmopolita dizájnjáért, illetve az analóg órákéhoz hasonló megjelenéséért értékelte a legkiemelkedőbbnek. A világ első LTE-képes okosóráját, az LG Watch Urbane LTE-t az Android Central, az AndroidPIT, a Digital Trends, az Expert Reviews és a TechnoBuffalo is a kiállítás legjobbjának nevezte. Az óra funkciói közül a szakértők közül többen is kiemelték a kategóriában először alkalmazott NFC fizetési technológiát, illetve az iparág legnagyobb kapacitású akkumulátorát.

watchurbane

„Megtiszteltető, hogy számos szervezet elismerte az LG G3 és az Urbane okosóráink fejlesztésére szánt erőfeszítéseinket” – mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „A jövőben sem hagyunk fel prémiumkategóriás okostelefonjaink és egyéb viselhető eszközeink fejlesztésével és tökéletesítésével annak érdekében, hogy megkönnyítsük vásárlóink életét” – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés