Connect with us

technokrata

Minden Telenor ügyfélnek jár a leggyorsabb Hipernet

ehh-630-woman-using-tablet-istock-630w

Dotkom

Minden Telenor ügyfélnek jár a leggyorsabb Hipernet

A szolgáltatás térítésmentesen jár minden lakossági és üzleti Hipernet előfizetőnek.

Márciustól a Telenor tarifacsomagtól függetlenül, minden mobilinternetes ügyfele számára 4G hálózati hozzáférést biztosít. A társaság valamennyi lakossági és üzleti előfizető részére elérhetővé teszi a Telenor legújabb generációs, 4G-szolgáltatását, melyet ügyfelei automatikusan, plusz költség megfizetése nélkül használhatnak 4G-képes okostelefonjukon, táblagépükön és mobilinternet modemjükön.

„A Telenor 3,5 millió ügyfele szereti a Hipernetet: felméréseink tanúsága szerint mind hangminőség-, mind pedig letöltési sebesség szempontjából nagyon elégedettek a hálózattal. Szeretnénk még magasabb szintre emelni ezt az élményt, és minden lakossági és üzleti ügyfelünk előtt megnyitni a 4G világát. Megszüntetjük a technológiák szabta határokat, mostantól minden ügyfelünk számára elérhetővé tesszük a leggyorsabb Hipernetet.” – nyilatkozta a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese, Mike Michel.

stock-footage-portrait-of-happy-businessman-with-mobile-telephone-smart-phone-typing-and-browsing-the-internet

A társaság kínálatában jelenleg több mint harmincféle 4G-képes készülék található. Megfelelő SIM-kártya („USIM”) birtokában az ügyfelek azonnal élvezhetik a 4G-szolgáltatás előnyeit. A Telenor üzleteiben a régebbi SIM-kártyával rendelkező előfizetők kártyáit díjmentesen lecserélik.

Az ügyfelek a Hipernet 4G hálózatot a tarifacsomagjuk szerinti kínált sávszélességgel érhetik el, amennyiben az tartalmaz adatmennyiséget, vagy az előfizetők plusz mobilinternet szolgáltatást, illetve adatjegyet vesznek igénybe. Amellett, hogy a Telenornál megtalálható az akár 150 Mbps elméleti maximális letöltési sebességet kínáló tarifa is, a válaszidő is jelentősen lerövidül. A Telenor Magyarország friss kutatási eredményei szerint a Hipernet előfizetők szinte ugyanolyan gyakran használják telefonjukat böngészésre, mint telefonhívások lebonyolítására. A gyorsabb letöltés hasznos lesz számukra, tekintve, hogy a válaszadók mintegy 41%-a néz videókat, filmeket és televíziót telefonján, 72% pedig streaming-alapú zenehallgatásra is használja készülékét.

telenor_0508

A Hipernet bevezetése óta tavaly decemberig ötszörösére, azaz 236 ezerről 1 millió 184 ezerre nőtt a Telenor mobilinternetes hálózatára előfizetők száma. Az elmúlt 4 évben azonban nemcsak az előfizetők száma, hanem a szélessávú hálózat kapacitása is rengeteget fejlődött. Míg 2010 decemberében a hálózaton elérhető maximális letöltési sebesség 7,2 megabit volt, addig mára ez eléri a 150 megabitet, azaz a 4 évvel ezelőtti érték több mint hússzorosát. A Hipernet kültéri lefedettsége az év végéig 97 százalékra nő. A Telenor a Facebookon nemrég végzett felmérése szerint a mobilinternetezők 76%-a nagyon elégedett a Telenor Hipernet hálózatával.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle