Connect with us

technokrata

Ettől kész leszel: Itt a legális füves cigi!

ejoint

Dotkom

Ettől kész leszel: Itt a legális füves cigi!

Egy apró csavar azért van a dologban, hiszen az E-Jointban nincs is fű.

2014 nyarán mutatkozott be a holland E-Joint elektromos füves cigije. Akkor kétkedve fogadta a közvélemény, lévén sokáig erősen kérdéses volt, hogy jogilag mennyire lehetséges egy ilyen termék árusítása a világon. Hollandiában ugyan teljesen legális a marihuána árusítása, mégis, a vállalat úgy érezte, hogy az országot minden korábbinál népszerűbbé tevő kendernek akkor is hasznát vehetik, ha azt nem építik be a termékükbe.

ejoint

Az általuk megalkotott e-cigi nem tartalmaz tiltott szereket, ellenben rendelkezik olyan hatóanyagokkal és aromákkal, melyek a használó számára a valódi joint élményét adják, legális formában. Az E-Joint azonban nem hagyta annyiban és a nagy sikernek örvendő termék továbbfejlesztése mellett döntött. A vállalat képviselője szerint egy olyan új, minden korábbinál valóságszerűbb élmény megalkotásán dolgoznak, mely az egész piacra hatással lehet. Nem titkolt céljuk a dohányipar felrázása és a kormányzatok felébresztése is.

Erre minden esélyük meg is van, fejlesztés ide, technológia oda, a használat közben világító kender az e-cigin mindenki figyelmét felkelti!Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek