Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, ultra kompakt szkenner érkezett az Epsontól

Dotkom

Új, ultra kompakt szkenner érkezett az Epsontól

Az Epson bejelentette az új Perfection V19 készüléket, amellyel képek és dokumentumok rögzíthetők, tárolhatók és megoszthatók. A 4800 dpi felbontású szkenner otthoni és irodai használatra egyaránt ideális, kiváló minőséget és gyors működést garantál. A beépített állvánnyal hely takarítható meg, valamint segítségével a szkenner függőlegesen is használható.

A V19 lapolvasó elegáns és kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal értékes munkaterületet. A beépített állvány a vízszintes és függőleges szkennelési helyzetek közötti egyszerű váltást teszi lehetővé, felesleges asztalfelület foglalása nélkül. A V19 készülék tápellátása és csatlakoztatása Micro-USB porton keresztül biztosítható, így nem igényel hálózati adaptert vagy egyéb kábeleket.

„Az új modell jó választás azok számára, akik könnyen használható, elegáns és kompakt szkennert keresnek. Az otthoni dokumentum- és fotószkennelés mellett az üzleti felhasználók olyan kis volumenű szkennelési feladatok esetén is használhatják a V19 készüléket, mint például üzleti dokumentumok, képek, azonosítók és egyéb anyagok” – mondta Lee Withers, az Epson Europe termékmenedzsere.

A V19 szkenner és az Epson Easy Photo Fix szoftver együttes használata remek képminőséget biztosít. A készülék olyan szöveg- és dokumentumjavító funkciókat kínál, amelyek növelik a szöveg élességet, erősítik vagy eltüntetik a színeket, valamint a nem kívánatos átütéseket is – a kétoldalas dokumentumok esetén. A szoftver pedig a pornyomok eltávolításával, a kifakult színek helyreállításával és a háttérfény korrigálásával növeli a képek minőségét.

A V19 lapolvasó ideális fényképek és dokumentumok kiváló minőségű és gyors szkennelésére. A ReadyScan LED technológiának köszönhetően nincs bemelegedési idő, így nem kell várakozni a szkennelés megkezdése előtt. A beolvasott anyagok másolhatók és megoszthatók, vagy egyetlen gombnyomással többoldalas, kereshető PDF fájlokká[1] alakíthatók. A készülék négy gyorsindító gombbal rendelkezik, amelyekhez testreszabott beolvasási feladatok rendelhetők az ismétlődő szkennelési munkák felgyorsítására.

A fotók közvetlenül a Facebookra és a Picasa-ra is beolvashatók, így könnyen megoszthatók barátokkal, ismerősökkel.

A készülék fedele eltávolítható, hogy a felhasználók a vastag könyveket, fotóalbumokat és más bekötött anyagokat egyszerűbben szkennelhessék be. A Perfection V19 lapolvasó 2015 márciusától lesz kapható javasolt, bruttó25.990 forintos fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés