Connect with us

technokrata

Élményközpontokat nyit a MasterCard

014

Dotkom

Élményközpontokat nyit a MasterCard

Ezeken a helyeken készpénzmentesen fizethetünk.

Az ország három campusán nyílt olyan egyetemi klub, amelyben kizárólag bankkártyával lehet fizetni a szolgáltatásokért. A MasterCard támogatásával létrehozott Lounge-ok nem hagyományos közösségi terek, hanem sokkal inkább élményközpontok, ahol a diákok kipróbálhatják a világ első, PayPass-szal működő csocsóasztalát, Xbox konzolokon játszhatnak, kedvezményes áron vásárolhatnak jegyeket a szintén készpénzmentes fesztiválokra és csoportos utazásokra, valamint különféle telekommunikációs szolgáltatásokat és IT termékeket is rendelhetnek.

A MasterCard – a diákprogramok szervezésében több éves tapasztalattal rendelkező MEEX-szel együttműködésben – elsőként a Budapesti Műszaki Egyetem, a Debreceni Egyetem, valamint a Szegedi Tudományegyetem hallgatói számára tette lehetővé, hogy a készpénzmentesség előnyeit ebben az egyedülállóan szórakoztató formában élvezhessék. A Lounge-ok emellett egyfajta kommunikációs platformként is funkcionálnak: a MasterCard workshopokat szervez, ahol fiatal startupperek osztják meg inspiráló sikertörténeteiket kortársaikkal.

014

„Több kutatásunk is alátámasztotta, hogy a fiatal generációk a legfogékonyabbak a technikai újdonságokra. Legutóbbi fogyasztói felmérésünk szerint például ma már minden második bankkártyával rendelkező magyar diák egyérintéses plasztikot használ. Ennél a korosztálynál kimutathatóan célba érnek a készpénzmentességgel kapcsolatos üzeneteink, ezért szeretnénk számukra a lehető legtöbb módon kézzelfoghatóvá tenni az ebben rejlő lehetőségeket” mondta Mondovics Péter, a MasterCard marketing menedzsere. „Emellett küldetésünknek érezzük azt is, hogy bátorítsuk a fiatalságot, hogy merjenek új dolgokba belevágni, és valósítsák meg az álmaikat, ezért is találtuk ki ezt a rendezvénysorozatot a MEEX-szel közösen, amelynek ideális helyszínt biztosítanak az újonnan nyílt MasterCard Lounge-ok.”

020

A MasterCard és a MEEX által megálmodott élményközpontok Magyarország első egyetemi multibrand hálózatát alkotják, melyben a különböző cégek által kínált szolgáltatásokhoz és termékekhez a MasterCard biztosítja a készpénzmentes technológiai hátteret.

005

A MEEX célja magas minőségű, egyedi és innovatív termékek fejlesztése a Youth célcsoportnak, mely termékek az adott piacon egyedülállóak, vagy piacvezetők. Ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a MasterCard partnereiként a helyszíneken olyan kivételes, innovatív megoldásokat is bemutathatunk, mint például az egyedülálló PayPass csocsó. A Lounge-okkal minőségi szórakoztatást és jól felszerelt, nyugodt tanuló- és pihenőhelyet kívánunk biztosítani a fiatalok számára, mely így egy közvetlen és igényes kapcsolódási pontként funkcionál a hallgatók és partnereink között.” – mondta Balogh Balázs, a MEEX ügyvezető igazgatója.

007

A MasterCard nem először áll fiatalokat célzó program mellé: Magyarország legnagyobb nyári zenei fesztiváljainak támogatójaként évek óta törekszik arra, hogy megismertesse a fiatalokkal a bankkártyás, és azon belül kiemelten az egyérintéses fizetés előnyeit. Ezért a kártyatársaság 2015-ben – a tavalyi nyolc rendezvénnyel szemben – már 14 készpénzmentes fesztivált támogat, köztük az Európa legjobb fesztiváljának választott Szigetet, a MasterCard Balaton Soundot, a Voltot, a Strandot és a B.my.lake-et. A MasterCard az éppen futó street food kampányának sikerén felbuzdulva úgy döntött, hogy a Gourmet-n kívül idén további nyolc olyan fesztivált is támogat, amelyen az ízek kapják a főszerepet.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő