Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világszintű elismerésben részesült egy magyar női vezető

Dotkom

Világszintű elismerésben részesült egy magyar női vezető

A Stevie díjjal a világszinten kiemelkedő teljesítményt nyújtó női vezetőket ismerték el egy Gálaest keretében New York városában.

A Focus Consulting személyzeti tanácsadó vállalat ügyvezető-tulajdonosa, Bíró Tímea a Stevie® Díj bronz fokozatát nyerte az Év Női Vállalkozója, üzleti szolgáltatások kategóriában a 11. alkalommal megrendezett a Nők az Üzleti Életben Stevie Díj Gálaesten. A díjat tavaly év végén New York városában ünnepélyes keretek között adták át. Bíró Tímea egyetlen európai cégvezetőként érdemelte ki az elismerést kategóriájában.

A Nők az Üzleti Életben Stevie Díj az egyik legnagyobb világszintű elismerés a női vállalkozók, vezetők, alkalmazottak és az általuk irányított cégek számára. A világ minden részéről pályázhatnak egyének és szervezetek – magán és állami, profitorientált és non-profit, nagy és kis cégek – a díjra. 2014-ben 22 országból érkeztek nevezések a díjra. Több mint 1.200 pályázat érkezett idén olyan vállalatoktól, melyek, gyakorlatilag az összes létező iparágat képviselik. A Stevie Díj nyerteseit egy 160 vállalatvezetőből álló független szakmai grémium választotta ki.

Biro_Timea_2014SAWIB_dij

Bíró Tímea a Focus Consulting vezetőjeként többek között a 2013-as évben végrehajtott szervezeti struktúra racionalizálásának, valamint fejlesztések és ezek eredményeinek köszönhetően érdemelte ki az elismerést, amelynek zsűrije több szempontot is figyelembe vett az értékelésnél. A 2013-ban 15. évfordulóját ünneplő vállalat ezt az alkalmat ugyanis arra használta, hogy tovább fejlődjön, így számtalan változtatást hajtottak végre, melynek Tímea volt a szellemi anyja és felelőse. Így pl. a vállalat forgalma a 2013-as évről a 2014-es évre 33%-kal nőtt, és 50%-kal több munkakeresőnek találtak megfelelő állást.

„A 90-es évek végén alapított cégemben lehetőségem volt végigkövetni a magyar és a világpiac hazánkra gyakorolt változásait. Hamar felismertem, hogy a változást nem követni kell, hanem annak élére kell állni, különösen egy olyan piacon, ahol évtizedes tapasztalattal rendelkező multinacionális vállalatokkal állunk versenyben”, mondta Bíró Tímea, a Focus Consulting ügyvezető-alapítója. „Minden foglalkozás művészetnek tekinthető, ha elegendő szenvedéllyel végzik. Ezzel a mottóval végezzük munkánkat a Focus Consultingban és kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy én és így a munkatársaim is a Stevie Díj elismerésben részesülhettünk, amellyel visszaigazolást nyert stratégiánk és kitartó, szakértelemre és lelkesedésre alapuló munkánk”, tette hozzá Bíró.

SAWIB14_Bronze_V

“A Nők az Üzleti Életben Stevie Díj 11 éves fennállása óta még sohasem pályázott ennyi lenyűgöző női vállalkozó, szervezet és vezető, mint 2014-ben. Az ő sikereik és újításaik története világszerte inspirációt jelent azon nők számára, akik saját vállalkozás létrehozásáról, fejlesztéséről, valamint arról álmodnak, hogy valami jelentőség teljeset hozzanak létre”, mondta Michael Gallagher, a Stevie Díj alapító-elnöke. „Gratulálunk az idei év összes arany, ezüst és bronz fokozatú díjazottjának fantasztikus teljesítményükért.”

További információ a Nők az Üzleti Életben Stevie Díjról és a nyertesek teljes listája itt található: www.StevieAwards.com/Women.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés