Connect with us

technokrata

Együttműködik az Oriana és az Invitel

People

Dotkom

Együttműködik az Oriana és az Invitel

Az Invitel az Oriana egyedi megoldásaival komplex, testre szabott szolgáltatásokat biztosíthat ügyfelei számára, és sokkal rugalmasabban tud reagálni a változó igényekre a piacon jelenleg elérhető megoldásokhoz képest.

Businessman

Közösségi szemlélet a partneri modellben az Invitellel is

Az Oriana ökoszisztémájában a fejlesztés, az innováció folyamatos, mivel a partnerek, az ügyfelek és a fejlesztők tudásmegosztásán alapul. A közösségi tudás megosztása, a fejlesztések, ötletek folyamatos áramlása biztosítja az üzleti alkalmazások számának növekedését. A partnerek az Effector platformon futó kész Alkalmazásblokkokhoz és Testreszabható Üzleti Alkalmazásokhoz férhetnek hozzá, amelyek felhasználásával minden eddiginél gyorsabban és alacsonyabb áron fejleszthetnek testre szabott megoldásokat. Az Invitel kiemelt, OEM partnerként nem csupán licencet vásárol, hanem hozzáférést kap bizonyos Testreszabható Üzleti Alkalmazásokhoz, amelyekkel megvan a lehetősége a saját szolgáltatások fejlesztésére, azok továbbértékesítésére. Így a vállalat olyan üzleti alkalmazásokkal, iparágspecifikus megoldásokkal és felhő alapú szolgáltatásokkal bővítheti portfólióját, amelyek már bizonyítottak a piacon.

People

„Az elmúlt években az Invitelnél fókusz területté vált az ICT. A szolgáltatások fejlesztése érdekében folyamatosan keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel hatékonyan támogathatjuk üzleti ügyfeleink működését. Az Invitel ICT szolgáltatásaiban nem szeretnénk a sablonokat követni: arra törekszünk, hogy már majdnem kész üzleti alkalmazásokból állítsuk össze a vállalatok egyedi igényeire szabott megoldásokat. Az Oriana technológiája az Invitel és az ügyfeleink számára is gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást jelent az üzleti kihívásokra” − mondta Marton László az Invitel ICT üzletágának vezetője.

Effector Studio 2.0 – Még gyorsabb és egyszerűbb üzleti alkalmazásfejlesztés 

Az ügyfelek eddigi visszajelzései alapján, az Oriana jó úton jár az alkalmazásfejlesztési piac átformálásában. A siker kulcsa a dobozos célszoftvereknél személyre szabottabb, rugalmasabb, de az egyedi fejlesztéseknél lényegesen hamarabb elkészülő üzleti alkalmazások, illetve az a módszertan, amellyel az Oriana és partnerei már az első megbeszélésre egy, az ügyféligényekre szabott prototípust mutathatnak be. Ezzel nemcsak egyedülállóak a piacon, de szinte minden ügyfélmegkeresést sikerrel zárnak.

Bár az ügyfelek száma és elégedettségük folyamatosan nő, a cég további fejlesztéseket tervez annak érdekében, hogy még gyorsabb, azonnali válaszokat kínáljanak az agilisan változó ügyféligényekre. A technológia alapját az egyedi fejlesztésű, funkciókban gazdag, robusztus, és egyre bővülő platform, az Effector és a megújult fejlesztőeszköz, az Effector Studio jelenti.

„Az elmúlt évben haladtunk tovább a megkezdett úton: a továbbfejlesztett Effector Studio 2.0-val tovább csökkentettük az üzleti alkalmazások fejlesztési idejét és a fejlesztői felület is könnyebben kezelhetőbbé vált. A szállítói oldal átrendeződése miatt is szükség volt egy olyan fejlesztő eszközre, amelyet már nem csak a technológiai fejlesztők képesek alkalmazni, hanem a tanácsadók is. Az Effector Studio 2.0 az egyszerűbb működésével és átláthatóbb felületeivel most már programozói tudás nélkül is használható, amellyel alapszintű megoldások illetve prototípusok fejleszthetők akár pár óra alatt” – mondta Kovács Péter, az Oriana ügyvezető igazgatója.

Trendek az alkalmazásfejlesztési piacon

Az Adobe számára készített kutatás (forrás: http://research.gigaom.com/report/the-modern-workforce-part-ii-new-tools-change-it/) is rávilágított arra, hogy a mai üzleti applikációkkal szemben támasztott alapkövetelmények munkavállalói oldalról a biztonság, felhasználói élmény, gyorsaság, mobilitás, integrálhatóság, felhő alap.  Ezen jellemzők mindegyike érvényesül az Oriana fejlesztőeszközében, az Effector Studio-ban is.

Business-Analytics

Az Oriana üzleti és technológiai szemlélete tökéletesen egybevág azzal az új típusú informatikával is, amit a Gartner képvisel. A globális IT elemző és tanácsadó cég úgy véli, nagy horderejű változások lesznek megfigyelhetőek a vállalati IT piacon és az informatikai szállítók körében. Mivel a technológia teljes iparágak üzleti modelljére is hatással van, kialakult egy úgynevezett kétsebességes informatika. Az első fokozat hagyományos IT-nak nevezhető, míg a második fokozat ennél azonban jóval több, az ügyfél oldaláról közelíti meg az informatikát. Az Oriana megoldása mindkét szinten tökéletesen működik. Az első sebességben lévő gyors, stabilan működő, jól skálázható robusztus Effector platform a core rendszerekkel integrálható. Így a biztonságos, nagy erejű bázisnak köszönhetően a második sebességben már gyorsabban és könnyebben fejleszthetők az üzleti alkalmazások, és nagyon rövid idő alatt kiszolgálhatók a folyamatosan változó igények.

2015-ös tervek

Az Oriana növekedésének finanszírozása saját forrásból történik, amihez biztos alapot nyújt az árbevétel 360%-os növekedése az elmúlt három év alatt.

„Terveink leghangsúlyosabb része 2015-ben − a technológiai fejlesztések mellett − a partnerhálózat bővítése mind Magyarországon, mind pedig külföldön. A hálózatbővítés folyamatának meghatározó mérföldköve az Invitellel kötött megállapodás is” − mutatott rá az együttműködés stratégiai oldalára Kovács Péter.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő