Connect with us

Hirdetés

technokrata

Együttműködik az Oriana és az Invitel

Dotkom

Együttműködik az Oriana és az Invitel

Az Invitel az Oriana egyedi megoldásaival komplex, testre szabott szolgáltatásokat biztosíthat ügyfelei számára, és sokkal rugalmasabban tud reagálni a változó igényekre a piacon jelenleg elérhető megoldásokhoz képest.

Businessman

Közösségi szemlélet a partneri modellben az Invitellel is

Az Oriana ökoszisztémájában a fejlesztés, az innováció folyamatos, mivel a partnerek, az ügyfelek és a fejlesztők tudásmegosztásán alapul. A közösségi tudás megosztása, a fejlesztések, ötletek folyamatos áramlása biztosítja az üzleti alkalmazások számának növekedését. A partnerek az Effector platformon futó kész Alkalmazásblokkokhoz és Testreszabható Üzleti Alkalmazásokhoz férhetnek hozzá, amelyek felhasználásával minden eddiginél gyorsabban és alacsonyabb áron fejleszthetnek testre szabott megoldásokat. Az Invitel kiemelt, OEM partnerként nem csupán licencet vásárol, hanem hozzáférést kap bizonyos Testreszabható Üzleti Alkalmazásokhoz, amelyekkel megvan a lehetősége a saját szolgáltatások fejlesztésére, azok továbbértékesítésére. Így a vállalat olyan üzleti alkalmazásokkal, iparágspecifikus megoldásokkal és felhő alapú szolgáltatásokkal bővítheti portfólióját, amelyek már bizonyítottak a piacon.

People

„Az elmúlt években az Invitelnél fókusz területté vált az ICT. A szolgáltatások fejlesztése érdekében folyamatosan keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel hatékonyan támogathatjuk üzleti ügyfeleink működését. Az Invitel ICT szolgáltatásaiban nem szeretnénk a sablonokat követni: arra törekszünk, hogy már majdnem kész üzleti alkalmazásokból állítsuk össze a vállalatok egyedi igényeire szabott megoldásokat. Az Oriana technológiája az Invitel és az ügyfeleink számára is gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást jelent az üzleti kihívásokra” − mondta Marton László az Invitel ICT üzletágának vezetője.

Effector Studio 2.0 – Még gyorsabb és egyszerűbb üzleti alkalmazásfejlesztés 

Az ügyfelek eddigi visszajelzései alapján, az Oriana jó úton jár az alkalmazásfejlesztési piac átformálásában. A siker kulcsa a dobozos célszoftvereknél személyre szabottabb, rugalmasabb, de az egyedi fejlesztéseknél lényegesen hamarabb elkészülő üzleti alkalmazások, illetve az a módszertan, amellyel az Oriana és partnerei már az első megbeszélésre egy, az ügyféligényekre szabott prototípust mutathatnak be. Ezzel nemcsak egyedülállóak a piacon, de szinte minden ügyfélmegkeresést sikerrel zárnak.

Bár az ügyfelek száma és elégedettségük folyamatosan nő, a cég további fejlesztéseket tervez annak érdekében, hogy még gyorsabb, azonnali válaszokat kínáljanak az agilisan változó ügyféligényekre. A technológia alapját az egyedi fejlesztésű, funkciókban gazdag, robusztus, és egyre bővülő platform, az Effector és a megújult fejlesztőeszköz, az Effector Studio jelenti.

„Az elmúlt évben haladtunk tovább a megkezdett úton: a továbbfejlesztett Effector Studio 2.0-val tovább csökkentettük az üzleti alkalmazások fejlesztési idejét és a fejlesztői felület is könnyebben kezelhetőbbé vált. A szállítói oldal átrendeződése miatt is szükség volt egy olyan fejlesztő eszközre, amelyet már nem csak a technológiai fejlesztők képesek alkalmazni, hanem a tanácsadók is. Az Effector Studio 2.0 az egyszerűbb működésével és átláthatóbb felületeivel most már programozói tudás nélkül is használható, amellyel alapszintű megoldások illetve prototípusok fejleszthetők akár pár óra alatt” – mondta Kovács Péter, az Oriana ügyvezető igazgatója.

Trendek az alkalmazásfejlesztési piacon

Az Adobe számára készített kutatás (forrás: http://research.gigaom.com/report/the-modern-workforce-part-ii-new-tools-change-it/) is rávilágított arra, hogy a mai üzleti applikációkkal szemben támasztott alapkövetelmények munkavállalói oldalról a biztonság, felhasználói élmény, gyorsaság, mobilitás, integrálhatóság, felhő alap.  Ezen jellemzők mindegyike érvényesül az Oriana fejlesztőeszközében, az Effector Studio-ban is.

Business-Analytics

Az Oriana üzleti és technológiai szemlélete tökéletesen egybevág azzal az új típusú informatikával is, amit a Gartner képvisel. A globális IT elemző és tanácsadó cég úgy véli, nagy horderejű változások lesznek megfigyelhetőek a vállalati IT piacon és az informatikai szállítók körében. Mivel a technológia teljes iparágak üzleti modelljére is hatással van, kialakult egy úgynevezett kétsebességes informatika. Az első fokozat hagyományos IT-nak nevezhető, míg a második fokozat ennél azonban jóval több, az ügyfél oldaláról közelíti meg az informatikát. Az Oriana megoldása mindkét szinten tökéletesen működik. Az első sebességben lévő gyors, stabilan működő, jól skálázható robusztus Effector platform a core rendszerekkel integrálható. Így a biztonságos, nagy erejű bázisnak köszönhetően a második sebességben már gyorsabban és könnyebben fejleszthetők az üzleti alkalmazások, és nagyon rövid idő alatt kiszolgálhatók a folyamatosan változó igények.

2015-ös tervek

Az Oriana növekedésének finanszírozása saját forrásból történik, amihez biztos alapot nyújt az árbevétel 360%-os növekedése az elmúlt három év alatt.

„Terveink leghangsúlyosabb része 2015-ben − a technológiai fejlesztések mellett − a partnerhálózat bővítése mind Magyarországon, mind pedig külföldön. A hálózatbővítés folyamatának meghatározó mérföldköve az Invitellel kötött megállapodás is” − mutatott rá az együttműködés stratégiai oldalára Kovács Péter.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés