Connect with us

technokrata

Nem lehet sikeres az autópiacon az Apple

GMDanAkerson0003.jpg

Dotkom

Nem lehet sikeres az autópiacon az Apple

Ezt állítja a volt GM vezér.

Alaposan felrázta az internetet a legújabb pletyka, miszerint az Apple betörne az autók piacára. A kaliforniai gyártó jövőjével kapcsolatos információk azután kaptak szárnyra, miután több, hozzájuk tartozó, kamerákkal felszerelt Dodge Caravant fotóztak le Kalifornia utcáin. Ezek, az ismeretlen járművek természetesen felkavarták a rajongókat, többen már kész tényként kezelik, hogy a jövőben jön az Apple autó.

akerson2

Az ügyben megszólalt Dan Akerson, a General Motors korábbi vezérigazgatója is. Akerson szerint egyáltalán nem jó ötlet erre a területre belépni, hiszen elképesztően komoly biztonsági szabályoknak kell megfelelni, miközben a profit sokkal alacsonyabb annál, mint amit az Apple az okostelefonos piacon megszokott.  Akerson úgy gondolja, hogy az Apple jövője inkább az autós multimédiás rendszerekben rejlik, szerinte itt úgy érhetnek el sikert, hogy közben nem kell óriási összegeket fordítani egy komplett jármű kifejlesztésére.

Azért így se gondoljuk, hogy az Apple majd megretten, az iPod óta minden, átütő újdonság bemutatása előtt elhangzott, hogy miért nem éri meg belépni a piacra.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek