Connect with us

technokrata

Ez lenne az Apple következő nagy dobása?

apple-appletv12-channels-lg

Dotkom

Ez lenne az Apple következő nagy dobása?

Újabb piacot hódíthat meg a kaliforniai gyártó.

Ugyan jelenleg az Apple Watch-tól hangos a sajtó, a kaliforniai gyártó már a jövővel foglalkozik. Az okosóra azonban még csak egy, a jövőben érkező termékek és szolgáltatások között, a vállalat gőzerővel keresi az új, még zárva lévő piacokat. Az egyik ilyen lehet a televíziók területe, az Apple-nek ugyanis feltett szándéka, hogy megreformálják ezt, az évtizedek óta stabil keretek között működő területet.

apple-itv

A Sling TV elindulása új lökést adhat a kaliforniai vállalatnak, hiszen a szolgáltatás pont azt célozza meg, amire ők már régóta készülnek, jelesül a minden eszközön egyformán elérhető, internetalapú televíziót. Legyen szó akár okostelefonról, pc-ről vagy épp tabletről, a Sling TV kompatibilis készülékeken egyaránt megtekinthetjük a kedvenc csatornánkat. A gyártó egyelőre 12 amerikai csatornával egyezett meg, így havi 20 dollárért (ez körülbelül 5400 forint) elérhetővé tesz több népszerű csatornát, köztük a TNT-t vagy a Cartoon Network-öt.

Az Apple előtt tehát nyitva áll az út, az elérhető, óriási készpénztartalékuk segítségével újabb csatornákat is bevonzhatnak a szolgáltatásba, míg egy Apple TV segítségével a nappalit is megszerezhetik. Ne feledjük azonban, hogy idén az Apple Watch-é a főszerep, egy ilyen szolgáltatás tehát leghamarabb 2016-ban indulhat el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő