Connect with us

technokrata

Ez lenne az Apple következő nagy dobása?

apple-appletv12-channels-lg

Dotkom

Ez lenne az Apple következő nagy dobása?

Újabb piacot hódíthat meg a kaliforniai gyártó.

Ugyan jelenleg az Apple Watch-tól hangos a sajtó, a kaliforniai gyártó már a jövővel foglalkozik. Az okosóra azonban még csak egy, a jövőben érkező termékek és szolgáltatások között, a vállalat gőzerővel keresi az új, még zárva lévő piacokat. Az egyik ilyen lehet a televíziók területe, az Apple-nek ugyanis feltett szándéka, hogy megreformálják ezt, az évtizedek óta stabil keretek között működő területet.

apple-itv

A Sling TV elindulása új lökést adhat a kaliforniai vállalatnak, hiszen a szolgáltatás pont azt célozza meg, amire ők már régóta készülnek, jelesül a minden eszközön egyformán elérhető, internetalapú televíziót. Legyen szó akár okostelefonról, pc-ről vagy épp tabletről, a Sling TV kompatibilis készülékeken egyaránt megtekinthetjük a kedvenc csatornánkat. A gyártó egyelőre 12 amerikai csatornával egyezett meg, így havi 20 dollárért (ez körülbelül 5400 forint) elérhetővé tesz több népszerű csatornát, köztük a TNT-t vagy a Cartoon Network-öt.

Az Apple előtt tehát nyitva áll az út, az elérhető, óriási készpénztartalékuk segítségével újabb csatornákat is bevonzhatnak a szolgáltatásba, míg egy Apple TV segítségével a nappalit is megszerezhetik. Ne feledjük azonban, hogy idén az Apple Watch-é a főszerep, egy ilyen szolgáltatás tehát leghamarabb 2016-ban indulhat el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák