Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HyperX memóriaórajel-növelési világrekordot állított fel

Dotkom

A HyperX memóriaórajel-növelési világrekordot állított fel

A HyperXR, a Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy az MSIR órajelnövelője, “Toppc” 4351 MHz-re tuningolta a HyperX Predator DDR4 memória órajelét, amely a DDR4 memóriák tekintetében világrekordot döntött. A legmagasabb órajelet “Toppc” egy 4 GB-os, 3333 MHz-es HyperX Predator DDR4 modul és az új MSI X99S XPOWER AC alaplap segítségével állította fel. A hiteles CPU-Z itt: http://valid.canardpc.com/08a7ls, az órajelnövelési rekordról készült videó pedig itt: http://youtu.be/RhhG3njs1iA tekinthető meg.

Amellett, hogy a HyperX ismét órajelcsúcsra tört, abban is egyedülálló, hogy a világon felállított 20 legutóbbi memóriaórajel-rekord közül 10-et a HyperX Predator DDR4 memóriájával döntöttek meg. A csúcseredmények közül nyolcat az idei CES keretében megrendezett HyperX OC Takeover (HOT) World Finals eseményen értek el a világ legjobb órajelnövelői, akik 15 000 USD pénznyereményért versenyeztek. A HyperX DDR4 memória emellett két másik teljesítményértékelésben is csúcstartó, amit a HWBOT, a MaxxMEM és a MaxxMEM Read Bandwidth is tanúsított.

A 4 modulból álló, 3333 MHz-es, 16 GB-os HyperX Predator DDR4 készlet a leggyorsabb, IntelR XMP-tanúsítvánnyal rendelkező memóriakészlet. Az Extreme Memory Profile (XMP) segítségével a felhasználók az átlagos gyári műszaki jellemzők fölé növelhetik a memória órajelét. Az XMP-tanúsítvány megszerzése során a memóriaegységek szigorú tesztelési eljáráson mennek keresztül, amely biztosítja stabilitásukat és megbízhatóságukat.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés