Connect with us

technokrata

Még sokára lesz a miénk az Explorer utódja

Dotkom

Még sokára lesz a miénk az Explorer utódja

A Spartan böngésző nem lesz része a következő Windows 10 bétájának.

Tegnap, mint már korábban említettük bemutatkozott a Microsoft legújabb böngészője, a Spartan. Sajnos a pontos megjelenési dátumról nem esett szó az eseményen, de megtudhattuk, hogy a program nem lesz része a Windows 10 béta verziójának, így kicsit többet kell várnunk a böngészőre, mint reméltük.

Jelenleg a teljes internetes forgalom 58%-át tudhatja magáénak az Internet Explorer, ami részben annak köszönhető, hogy minden windowsos gép ezzel a programmal érkezik, valamint az utóbbi években nagy hangsúlyt fektettek az lassú, elöregedett böngésző fejlesztésére.

Ezt a növekvő tendenciát a sokkal okosabb és fejlettebb utód, a Spartan készül átvenni, mely számos új megoldással készül elcsábítani a felhasználókat.

Már olvasási listákat is létrehozhatunk a Pocket alkalmazással böngészés közben, valamint az integrált Cortana digitális asszisztens is nagyszerűbbé teszi az internetezés élményét, akárcsak a Google Now. A fülek fölé tartva az egeret, előnézeti képeket is kapunk, melyekkel még könnyebb lehet a böngészés.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin