Connect with us

technokrata

Könyvespolc a zsebben: Frissült a PocketBook Touch Lux 2

touch_lux_silver_ru-728x443

Dotkom

Könyvespolc a zsebben: Frissült a PocketBook Touch Lux 2

Barátságosabb kezelőfelületet kapott az e-könyv olvasó.

A prémium minőségű e-könyv olvasókat gyártó PocketBook közönségkedvenc készüléke teljes mértékben személyre szabható könyvtárral és áttekinthetőbb felhasználói felülettel indítja az évet. A PocketBook Touch Lux 2 e-könyv olvasó 5.2-es szoftvere praktikusabb kezdőoldalt, újragondolt könyvtárat, modern katalogizáló rendszert és új Adobe frissítéseket is tartalmaz.

touch_lux_silver_ru-728x443

A Red Dot Design díjas készülék az új szoftvernek köszönhetően még kényelmesebben kezelhető felhasználói felületet kapott. A bekapcsolást követően a főoldal helyett mostantól azonnal a saját könyvtár jelenik meg, elsőként a jelenleg olvasott, majd a legfrissebben letöltött e-könyvekkel. A könyvtár megújult felületén a gyors átláthatóság érdekében az e-könyvek mindegyike borítóképpel látható, amelyek a továbbfejlesztett szűrő segítségével még több paraméter szerint kereshetők. Azoknak, akik az e-könyv olvasójukon is szeretik a rendet, a Pocketbook egy teljes mértékben személyre szabható könyvespolcot hozott létre. A polcokra saját ízlés szerint rendezhetők az e-könyvek.

scr0011

A kényelmesebb és egyszerűbb használat céljából a PocketBook Touch Lux 2 főoldala is áttekinthetőbbé vált; a tableteknél jellemző alkalmazásáradat helyett mindössze három applikáció kerül megjelenítésre, a továbbiak a főoldal tetején és alján található legördülő menükbe kerültek.

scr0008

A PocketBook mérnökei újratervezték az értesítések rendszerét is, amely így informatívabb és kézenfekvőbb formát kapott. Mindemellett elérhetővé vált az Adobe RMSDK 10-es verziója és az Adobe DRM 3.0 támogatás is.

scr0015

A szoftverfrissítésnek köszönhetően az 1 GHz processzorral, 4 GB belső memóriával és LED világítással rendelkező PocketBook Touch Lux 2 még inkább személyes eszközévé válik felhasználójának. Az 5.2-es frissítés már letölthető a beépített WiFi-n keresztül vagy a PocketBook honlapjáról.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle