Connect with us

Hirdetés

technokrata

Semmi sem akadály: Már hackert is bérelhetünk!

Dotkom

Semmi sem akadály: Már hackert is bérelhetünk!

Nem mindennapi szolgáltatás indult.

Abban, hogy valaki bérel egy autót vagy akár egy ingatlant, semmi meglepő nincs. Arra viszont még a sokat látottak is felkapják a fejüket, ha azt mondjuk, hogy mostantól akár hackereket is felbérelhetünk, kétes ügyletek elvégzésére. A Hackers List névre keresztelt oldal ugyanis a nevéhez híven hackereket mutat be nekünk, így legyen szó akár egy weboldalon található információ eltüntetéséről vagy épp egy iPhone feltöréséről, a tagok készséggel állnak a rendelkezésünkre.

hackers-for-hire

Nekünk nincs más dolgunk, mint leírni az általunk elvégeztetni kívánt problémát, majd az aktív tagok jelentkeznek a saját megoldásaikkal, mi pedig kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelőt. Jelenleg közel 70 “szakember” közül választhatunk, ám a tagok között nem mindenki aktív. Jelenleg még nem tudható, hogy ez a szám vajon további csökkenés előtt áll, vagy épp egy kiugró növekedésre számíthatunk, a jövő leginkább attól függ, hogy hogyan reagál a piac erre az új kezdeményezésre.

A projekt jogi háttere sem elhanyagolható, egyelőre ugyanis nem tiszta, hogy vajon egy efféle szolgáltatás mennyire ütközik jogi problémákba az egyes országokban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés