Connect with us

Semmi sem akadály: Már hackert is bérelhetünk!

hackers-for-hire

Dotkom

Semmi sem akadály: Már hackert is bérelhetünk!

Nem mindennapi szolgáltatás indult.

Abban, hogy valaki bérel egy autót vagy akár egy ingatlant, semmi meglepő nincs. Arra viszont még a sokat látottak is felkapják a fejüket, ha azt mondjuk, hogy mostantól akár hackereket is felbérelhetünk, kétes ügyletek elvégzésére. A Hackers List névre keresztelt oldal ugyanis a nevéhez híven hackereket mutat be nekünk, így legyen szó akár egy weboldalon található információ eltüntetéséről vagy épp egy iPhone feltöréséről, a tagok készséggel állnak a rendelkezésünkre.

hackers-for-hire

Nekünk nincs más dolgunk, mint leírni az általunk elvégeztetni kívánt problémát, majd az aktív tagok jelentkeznek a saját megoldásaikkal, mi pedig kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelőt. Jelenleg közel 70 “szakember” közül választhatunk, ám a tagok között nem mindenki aktív. Jelenleg még nem tudható, hogy ez a szám vajon további csökkenés előtt áll, vagy épp egy kiugró növekedésre számíthatunk, a jövő leginkább attól függ, hogy hogyan reagál a piac erre az új kezdeményezésre.

A projekt jogi háttere sem elhanyagolható, egyelőre ugyanis nem tiszta, hogy vajon egy efféle szolgáltatás mennyire ütközik jogi problémákba az egyes országokban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom